Název sítě z MAC adresy
Moderátor: Don
- merlin_alfa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Název sítě z MAC adresy
Čau vím že určitě jde odposlouchávat packety z určité Mac adrea ale nikde jsem nenašel jak, kámoš mi nevěří tak mu chci ukázat že má síť vcelku špatně zabezpečenou. Poradí někdo nebo alespoň pošle link článku budu moc vděčnej díky.. 
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
síťovka v promiskuitním režimu, ethereal
akorát se tady ohánět bezpečností je jaksi blbost, protože tohle jde dělat na úplně každé síti
abys svůj noťas připojil do té sítě, tak se tam musíš fyzicky dostat a připojit se k místu, kudy všechna data tečou
a to je s dnešním rozšířením switchů asi dost problém
akorát se tady ohánět bezpečností je jaksi blbost, protože tohle jde dělat na úplně každé síti
abys svůj noťas připojil do té sítě, tak se tam musíš fyzicky dostat a připojit se k místu, kudy všechna data tečou
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Bajgy
- Středně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- merlin_alfa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Síť
Je to wi-fi 802.11g vidím jeho síť ale nevím jméno tak jsem myslel jak by se dalo zjistit jméno sítě z mac(nemá tam ani wep ani autentizaci)
P4 2,66 - 512L2; 1Gb DDR; GF 6600 256; HDD 160 - seagate
Nesmíme přirovnávat člověka k počítači, ale počítač k člověku, ať pochopíme lépe nejen počítač ale i sebe
,merlin"
Nesmíme přirovnávat člověka k počítači, ale počítač k člověku, ať pochopíme lépe nejen počítač ale i sebe
,merlin"
- Bajgy
- Středně pokročilý

aha tak to je uz uplne jednoduche...
nainstaluj si napriklad Netstumbler (www.netstumbler.com) a uvidis kolem sebe po nejake chvilce i site se skrytou SSID.
nainstaluj si napriklad Netstumbler (www.netstumbler.com) a uvidis kolem sebe po nejake chvilce i site se skrytou SSID.
Toshiba Tecra A6