GF 8800GTS a modrá smrt

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

JJ napajim primo ze zdroje,snad uz budu mit grafiku na pujceni..
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Red Devil píše:na gpu novejsi ovldace(97.44)
No nejnovejsi pro XP jsou 97.92
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.92.html

a pro Visty 100.64
http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_100.64.html

Tak tedka nevim, jestli mas fakt aktualni drivery
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Mam na vystu jsem 100.64 stahnul...nejsem tak blbej,abych na ni cpal xpckovy
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Jo jasny, tak jsem to nemyslel... Jestli trebas na XP nemel ty 44 ci kolik a na Vistach tedka nepouzitelny 100.59
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kamikadze píše:Jo jasny, tak jsem to nemyslel... Jestli trebas na XP nemel ty 44 ci kolik a na Vistach tedka nepouzitelny 100.59
Na xp jsem mel i 97.44 a jiny verze,ale to nepomohlo..
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Tak pak to ovladacema taky neni a pokud jsi vymenil veskery zbytek PC, tak to fakt zbyva jenom na GPU :(
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kamikadze píše:Tak pak to ovladacema taky neni a pokud jsi vymenil veskery zbytek PC, tak to fakt zbyva jenom na GPU :(
Taky si rikam,ale kdyz mi to na lanu jelo 20hodin v kuse a k max spokojenosti???
popa
Začátečník
Začátečník

Zal. zdroj

Příspěvek od popa »

Tak jak to vypada? po tom co mas doma Zalozni zdroj? je to ok? byla to teda elektrika?
Zarathustra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zal. zdroj

Příspěvek od Zarathustra »

popa píše:Tak jak to vypada? po tom co mas doma Zalozni zdroj? je to ok? byla to teda elektrika?
No to asi možná bude ono,mě doma taky asi tak jednou za den vypadne faze(aspon to tak vypadá,všechno jede ale jen pc skolabuje) asi tak na vteřinku-2 a musím mít APC záložní zdroj.
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zal. zdroj

Příspěvek od Stratos »

Zarathustra píše:
popa píše:Tak jak to vypada? po tom co mas doma Zalozni zdroj? je to ok? byla to teda elektrika?
No to asi možná bude ono,mě doma taky asi tak jednou za den vypadne faze(aspon to tak vypadá,všechno jede ale jen pc skolabuje) asi tak na vteřinku-2 a musím mít APC záložní zdroj.
jj taky bydlim na vesnici a ta elektricka sit je tu silena nemit UPS asi bych uz reklamoval pulku PC :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kopil jsem upsku,tak testuju....
Ale vrta mi hlavou,ze driv(to byl komp v jiny mistnosti)jsem nevedel co je to vytuh...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze upska nepomohla,dnes dva vytuhy....
Ja snad tu kartu poslu do reklamace
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To jsi měl udělat už dávno, já nevím kde se pořád snažíš najit problém, když vše ukazuje na kartu :sarcasm:
Goldnoob team proud member!
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Thellwin píše:To jsi měl udělat už dávno, já nevím kde se pořád snažíš najit problém, když vše ukazuje na kartu :sarcasm:
Tak mi rekni,proc to na lance 20 hodin nejvetsi zateze neudelalo??
Karty by podle me delala i chyby v obraze
Nechci tam bejt za blbce a mesic bez pc :x
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Protože HW je nevyzpytatelnej a jeho chování se dá blbě předvídat. Navíc jsi psal, ež i doma ti to vydrželo dýl jak 20 hodin.

Aspoň teď budeš mít jistotu, jestli je vadná GK nebo ne, ale po výměně celé sestavy kdy problémy přetrvávají a ze staré je tam pouze GK a ZK bych jí teda reklamoval hned.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Thellwin píše:Protože HW je nevyzpytatelnej a jeho chování se dá blbě předvídat. Navíc jsi psal, ež i doma ti to vydrželo dýl jak 20 hodin.
20hodin ne vzdy vecer zaparim nekdy tak 3 hod nekdy 6,psal jsem,ze dva dny v poho (tedy cca 12hod) a treti den vytuh...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Prostě jí reklamuj, já nevím co chceš dál řešit. Pak budeme moudřejší :roll:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Me se neche bejt bez kompu beeee
Napadlo me naistalnul jsem fraps a s nim to spadlo,po odistalovani dnes zase ok,s nim vcera a dnes po jednom resetu,zeby....??
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jo, klidně to můžeš otestovat bez Frapsu, ale silně pochybuju, že to bude tím.

Donutil jsem se pročíst celej thread znovu a prostě nevidím jinou možnost, než reklamaci grafiky. Klidně si ten Fraps vyzkoušej, ale nechci tady zejtra (za pár dní) pak číst jak to tím nebylo a jestli někoho nenapadá něco jinýho.

Ad tejden bez kompu - co ty víš, třeba to bude plných 30 dní které na vyřízení reklamace jsou. Si kup za 200 nějakou PCI grafiku a nebo za pár stovek nějakej šitek do PCIe ... jako náhražka na pár dní to určitě stačí.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Asi budu musel,ale s..e me to kua a nepsal jsem o tydnu :wink:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“