Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

OBR píše:Ta hra nema zadne nastaveni? Jenom HIGH v menu? kde jsou podrobne volby? No to je humus hra!

Screen je na ceste ...
Ma podrobne nastavenie... staci dat details a tam custom :roll: potom tweakovanim g3.ini suboru mozes hru spravit o dost krajsou
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

crux2005 píše:
OBR píše:Oh my God, ted jsem spustil hru Gothic 3, je ta grafika jak ze hry pred 5-ti lety nebo jsem to blbe nastavil? Da se nekde nastavit vyhlazovani a tak ...?
:D takže už máš G3 ...
MSAA nezapneš, žiaľ
mam ale na test cekam na tebe ... ty zubate hrany me tedy dosti prekvapili ...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jeste si zapni AF.V menu to nefunguje..Musis to vynutit v ovladacich.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

HEAD píše:Jeste si zapni AF.V menu to nefunguje..Musis to vynutit v ovladacich.
Preco to nefunguje v menu?? Ja mam medzi detailami aj nastavenie AF len to AA tam nefunguje :(
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Protoze kdyz nastavis AF v menu stejne se nezapne(teda aspon me ne).Musis to nastavit na pevno v ovladacich.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

mam nastavene ovladace napevno na max furt ... a i tak je hra velice zubata ... ale to je fuk ja to hrat nebudu ...chtel jsem to jen videt ...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Mam taku otazku. Kazdy asi viete ze stromy v Gothicu 3 sa skladaju z 2D plochych konarov s listami ktore sa hybu tak aby strom nebol takmer nikdy taky plochy , mno a ked je v blizkosti nejakeho stromu napriklad tabor kde je ohen zalozeny alebo su v jeho blizkosti prirodne kristaly ktore svietia tak tu 2D texturu to osvetluje no ale ked sa pohne a na jej miesto kde bola ona na tom strome sa pohne ina 2D textura konara s listami tak ta predosla automaticky prestane byt osvetlena a je osvetlena zase ina.

V praxi to vyzera skoro tak akoby v hre blbli ovladace alebo by blbli textury, hrac uteka a je osvetleny strom kusok sa otoci a zrazu blik a uz ma inu farbu uz nieje osvetleny a robi to viac stromov naraz napr.
Preto sa pytam ci niekto z vlastnej skusenosti nevie napr ktora polozka v G3.ini a ci tam taka je ktora by vypla osvetlovanie stromov, za radu budem vdacny
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

MichiGen píše:
oyza píše:jestli nevidis na tom screenu depth of field, tak tve oci trochu lituji...
Na tom obrazku ziadny depth on field nieje mozno len trosicku niekde vzadu, tie take biele okraje okolo vzdialenych stromov a budov to robi aj bez neho, takze bud nevies co ten efekt vlastne robi alebo mas zakaleny zrak :shock:
zakalenej? od pulky obrazu to mas mazly a ja mam zakalenej zrak.. tak asi jo.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Dokaze mi niekto pomoct s tymto?? Jedno video znazornuje blbnutie stromov, dalsie dve videa blbnutie textur na kamenoch je to velmi komprimovane takze kvalita je mizerna treba sa zapozerat na tie kamene su na nich akoby vrstvy nanesene cierne pasiky ktore sa hybu a trasu pri pohybe hraca.Robi to este niekomu??

http://rapidshare.com/files/18079224/Videa.rar.html
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

dotaz na ovladani

Příspěvek od TimTaylor »

ahoj, mam takovej drobnej problem. Hraju tuhle uzasnou hru, ale kdyz nekoho v boji porazim, tak mu ubudou zivoty na nulu, on se skaci. Po cca půl minutě ale vstane a zase mě napadne. Nevite jak je mam definitivne zabit, ab byl pokoj? je to docela otravny, nepratele pritom nekdy umrou hned a jiny ani po 10. Dela to hlavne pri boji s lidma nebo Orkama, prisery a zvirata umiraj v poho. Díky moc, v nastaveni ovladani jsem na to zadnou klavesu nenasel. Dik :roll:
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
iks
Začátečník
Začátečník

Re: dotaz na ovladani

Příspěvek od iks »

TimTaylor píše: ...

az postav padne k zemi podrz pravi a klikni levim :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak uz vysla cestina.Kazdej kdo si hru koupil dostal postou cd s cestinou :) .
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zabiti porazenych postav

Příspěvek od TimTaylor »

to iks:

diky moc, uz nevstavaj (po te co je probodnu :wink: ).

je to super hra, ale narocna jak svina a nevyladena (chvili 50FPS, pak najedou 10, pak zase 40 - a to celou dobu stojim na miste?)...
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jak vypadá můj start hry Gothic 3 po instalaci posledního patche 1.12 na původní verzi hry:

Fakt hnus.

Obrázek

Co dodat. Snad jen, že grafiku nemám taktklou a jedu poslední oficiální catalysty.

Takže teď mně čeká asi reinstal a vyzkoušení některého z předchozích patchů. Po technické stránce tedy zlatý Oblivion...
show must go on..
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

:? Ja mam tiez patch 1.12 ale toto vyzera skor na artefakty... S X1950Pro su teraz docela problemy a zacinaju byt aj s Ultimate verziuo od Sapphire
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

artefakty asi ne, protože před aplikací toho patche to jelo normálně... (i když na předchozí instalaci Windows, ovladače zůstavají ale stejné). Teďkon jsem dotahal patch 1.9, tak poreferuji... jestli ale nebude problém s verzí Direct X, tu "august" version jsem neinstaloval a rovnou nainstaloval únorovou verzi z webu Microsoftu.
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Musím říct, že jsem chěl vyzkušet demo a byl jsem na tom úplně stejně. Taky to vypadalo takhle "pěkně" :(

Jinak Catalyst 7.1
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

hmm, tak reinstall, ani patch 1.09, ani "vrácení se" k Direct X 9.0c "august version". nepomohlo. Co s tím sux.. Oblivion mi jede úplně bez problému...
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem sice předtím měl GF 6200TC takže jsem to přičítal nVidií prolezlému systému a do reinstalu se mi nechce, ale jak je vidět, tak tam možná bude něco jiného.
Goldnoob team proud member!
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

to shadow: přesně tohle mi taky dělalo když jsem změnil moc poležek v nastavení grafiky ve hře, vrácení nepomohlo, reinstal nepomoh, už jsem fakt nevěděl co s tim, pak jsem hru odinstaloval, promazal registry a nainstaloval na jinej disk a šlo to normálně :?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“