Jaký bude obraz na mé TV ??? (s-video)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- kuceraj
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jaký bude obraz na mé TV ??? (s-video)
Chtěl bych připojit grafiku Radeona 9600XT na televizi přes s-video. Mám asi 2 roky starou televizi od Philipsu o úhlopříčce 55cm, 50Hz. Má tři výstupy 2x SCART a 1x cinch pro anténu. Bude obraz na této televizi v pohodě ??? Liší se kvalita zobrazení televize od televize ??? Samozřejmě nemluvím o nějakých dražších TV ...
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký bude obraz na mé TV ??? (s-video)
mam 9700 pripojenou do televize 55" Sony pres cinch (pres S-video sem nezaznamenal zadnej rozdil(nebo sem slepej)) a je to v pohode ... rozhodne lepsi nez z videa nebo muj prijem TVkuceraj píše:Chtěl bych připojit grafiku Radeona 9600XT na televizi přes s-video. Mám asi 2 roky starou televizi od Philipsu o úhlopříčce 55cm, 50Hz. Má tři výstupy 2x SCART a 1x cinch pro anténu. Bude obraz na této televizi v pohodě ??? Liší se kvalita zobrazení televize od televize ??? Samozřejmě nemluvím o nějakých dražších TV ...
It's free software and it gives you freedom!
- Scanner
- Nováček

-
Já jsem propojoval taky Rad9600XT na Phillips (cca 2 roky stará, 55cm)
)
Zkušenosti:
protože jsem v této oblasti úplně levej a rozumím akorát tomu kam zapojit anténu zašel jsem to obchodu, kde mi po konzultaci a vysvětlování prodali za 300,- kabel - na jednom konci měl vstup do TV (scart) a na druhém výstup z počítače (s-video a jack ze zvukovky). Kabel jsem zapojil a k mému děsu byl na TV po zapnutí pouze černobílý obraz s barevnýma "duchama".
Tak jsem se přihlásil na diskusi na internetu, kde mi bylo vysvětleno, že pokud je to 2roky stará Tv tak zřejmě neumí s-video a musím jí připojit přes takovej ten kulatej vstup, co má uprostřed díru - je žlutej a je na předním panelu TV. Tak jsem to udělal a hle obraz jak víno.
Takže teď mám doma kabel za 300 úplně na ho... Nejradši bych zajel zpátky do obchodu a omlátil ho tomu "odborníkovi" o hlavu. To bych ho ale nesměl koupit cca 200km od domova, když jsem byl na služebce.
Zkušenosti:
protože jsem v této oblasti úplně levej a rozumím akorát tomu kam zapojit anténu zašel jsem to obchodu, kde mi po konzultaci a vysvětlování prodali za 300,- kabel - na jednom konci měl vstup do TV (scart) a na druhém výstup z počítače (s-video a jack ze zvukovky). Kabel jsem zapojil a k mému děsu byl na TV po zapnutí pouze černobílý obraz s barevnýma "duchama".
Tak jsem se přihlásil na diskusi na internetu, kde mi bylo vysvětleno, že pokud je to 2roky stará Tv tak zřejmě neumí s-video a musím jí připojit přes takovej ten kulatej vstup, co má uprostřed díru - je žlutej a je na předním panelu TV. Tak jsem to udělal a hle obraz jak víno.
Takže teď mám doma kabel za 300 úplně na ho... Nejradši bych zajel zpátky do obchodu a omlátil ho tomu "odborníkovi" o hlavu. To bych ho ale nesměl koupit cca 200km od domova, když jsem byl na služebce.
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
abys to moh zapojit pres cinch (to je ten kulatej, zlutej s dirou) ti staci na TV scart (koupis si na nej redukci- takovou kostku (k retail grafikam ATI ji myslim davaj v krabici)) z jedny strany scart a z druhy
3 cinche (zlutej - video,bilej a cervenej - audio)
3 cinche (zlutej - video,bilej a cervenej - audio)
It's free software and it gives you freedom!
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja jsme zkousel pres S VIDEO opustit signal do TV.-.-co s etyce filmu primo z tv vysilani tak byl naprosto normlani obraz a co se tyce vlastni prezentace computerovyho obrazu na Tv OVP 6 let stara 60 HZ tak byl nic moc rozmazanej....ale na pareni her z 2metrovy vzdalenosti bych t apriory nehanil.
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: