-!- Radeon X1300 - problémy a jejich řešení -!-
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Boo
- Nováček

-
-!- Radeon X1300 - problémy a jejich řešení -!-
======================================================================
/edit by no-X: Vzhledem k výsledku hlasování v informačním threadu o změnách v sekci používejte prosím k řešení problémů s výše zmíněnou grafickou kartou výhradně tento thread.
Díky za pochopení.
Mám problém s radeonem x1300Pro, nefungují mi korektně ovladače (Catalysty i Omegy) a veškeré diagnostické programy mi píší že je karta v PCI slotu ačkoli je v AGP (i v biosu je to nastavené na AGP) a výkon není o moc vyšší než s dřívější GF5200! Co stím, flash biosu základní desky?
Moje PC Sempron2600+, viaKT333, x1300Pro
/edit by no-X: Vzhledem k výsledku hlasování v informačním threadu o změnách v sekci používejte prosím k řešení problémů s výše zmíněnou grafickou kartou výhradně tento thread.
Díky za pochopení.
Mám problém s radeonem x1300Pro, nefungují mi korektně ovladače (Catalysty i Omegy) a veškeré diagnostické programy mi píší že je karta v PCI slotu ačkoli je v AGP (i v biosu je to nastavené na AGP) a výkon není o moc vyšší než s dřívější GF5200! Co stím, flash biosu základní desky?
Moje PC Sempron2600+, viaKT333, x1300Pro
- no-X
- Středně pokročilý

- xender16
- Nováček

-
Mam podobny problem jako ,,Boo".Mam grafiku x1300 je v Notebooku.Byly tam ze zacatku CATALYST-Y pak jsem tam hodil OMEGA DRIVERY.Ted jsem se chtel vratit k nejakym novym CATALYST a nejde mi nainstalovat zadna verze.Napise mi chyba pri instalaci.,,1-neni nalezen copatibilni ovladec s windows nebo grafikou a 2-Skus nainstalovat grafiku se standartnim VGA ovladacem." dekuju predem za odpoved
- no-X
- Středně pokročilý

- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jiz jsem tu na stejny problem radil staci pohledatxender16 píše:Mam podobny problem jako ,,Boo".Mam grafiku x1300 je v Notebooku.Byly tam ze zacatku CATALYST-Y pak jsem tam hodil OMEGA DRIVERY.Ted jsem se chtel vratit k nejakym novym CATALYST a nejde mi nainstalovat zadna verze.Napise mi chyba pri instalaci.,,1-neni nalezen copatibilni ovladec s windows nebo grafikou a 2-Skus nainstalovat grafiku se standartnim VGA ovladacem." dekuju predem za odpoved
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
- Boo
- Nováček

-
Ventilátor
No tak aby toho nebylo málo tak mam další problém. Při hraní se mi vypíná ventilátor na grafice, tak náhodně, při náhodný hře!
- postel114
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
dobrý den, mam radeona x1300pro od asusu a az do ted mi v pohode fungoval...vcera vecer sem zapnul komp a najednou vidim...monitor jede na 60 hz, tak rikam kua co to je du do nastaveni a tam:nic!ovladace nebyly naistalovany!prdnu tam teda CD s driverama a ono by se to melo pustit samo ale nepustilo no tak sem to pustil rucne...
instalovalo to a nakonec to na me vyblilo couldnt find hardware-proste to hlasi ze tam neni karta!
ovladace teda nejdou nainstalovat...je to kartou...delal sem i reinstall windows a skousel to na jinym pc.
to je na reklamaci ze jo?
instalovalo to a nakonec to na me vyblilo couldnt find hardware-proste to hlasi ze tam neni karta!
ovladace teda nejdou nainstalovat...je to kartou...delal sem i reinstall windows a skousel to na jinym pc.
to je na reklamaci ze jo?
- Micin
- Černá karta

-
- fobos
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Pro pořádek - jednalo se o toto téma. Kdo bude chtít radit, nechť si ho pročte, aby se neptal na již zodpovězené otázky.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Micin
- Černá karta

-
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Micin
- Černá karta

-
- godlike
- Středně pokročilý

-