19 iiyama prosím pomoc (chyby v zobrazování)

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
TitanArmy
Nováček
Nováček

19 iiyama prosím pomoc (chyby v zobrazování)

Příspěvek od TitanArmy »

Koupil jsem tento LCD monitor známému asi před rokem. Stál cca 10 000kč. Model teďka přesně nevím. No asi po 4 měsících používání začal nějak blbnout. Přesně v zobrazování. Tam kde jsou bílé plochy tak jsou teď takové červenorůžové pulsující tečky. Ne všude ale jsou převážně v místech, kde by měla být čistě bílá barva. Vzhledem k tomu, že se tento LCD používá pracovně, nebyla zatím možnost jej reklamovt. Odskoušel jsem ho celkem na 3 kompech ale pořád stejná závada. Takže grafikou to nebude. Můžete mi někdo poradit je-li nějaká jiná možnost než reklamace? Setkal se už někdo s tímhle? Děkuji za případné odpovědi. :(
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

no já bych teda řek, že pokud to dělá na více compech, tak asi ta reklamace bude nutná .... Pak je ještě druhá možnost, nereklamovat, ale rovnou koupit novej :D

Radši počkej co na to ostatní, ale podle mě s tím nepůjde nic udělat...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Nejsou to vadné subpixely? Pokud ano, tak se záruka dá uplatnit až od určitého počtu těchto bodů, na webu výrobce sem to nenašel, asi lepší zavolat.
\( ^_^)Λ(^_^ )/
TitanArmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od TitanArmy »

Nikdo nemá zkušenosti? Takže asi reklamace.
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

ja bych se taky asi přiklonil k těm pixelum?/subpixelum
reklamace je v tomhle jasna volba :-)
pak napiš jak jsi ty(tvuj kamoš) dopad...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“