19 iiyama prosím pomoc (chyby v zobrazování)
Moderátor: maXXmilian
- TitanArmy
- Nováček

-
19 iiyama prosím pomoc (chyby v zobrazování)
Koupil jsem tento LCD monitor známému asi před rokem. Stál cca 10 000kč. Model teďka přesně nevím. No asi po 4 měsících používání začal nějak blbnout. Přesně v zobrazování. Tam kde jsou bílé plochy tak jsou teď takové červenorůžové pulsující tečky. Ne všude ale jsou převážně v místech, kde by měla být čistě bílá barva. Vzhledem k tomu, že se tento LCD používá pracovně, nebyla zatím možnost jej reklamovt. Odskoušel jsem ho celkem na 3 kompech ale pořád stejná závada. Takže grafikou to nebude. Můžete mi někdo poradit je-li nějaká jiná možnost než reklamace? Setkal se už někdo s tímhle? Děkuji za případné odpovědi. 
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

no já bych teda řek, že pokud to dělá na více compech, tak asi ta reklamace bude nutná .... Pak je ještě druhá možnost, nereklamovat, ale rovnou koupit novej 
Radši počkej co na to ostatní, ale podle mě s tím nepůjde nic udělat...
Radši počkej co na to ostatní, ale podle mě s tím nepůjde nic udělat...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: