Návrh počítačového stolu

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Lister
Začátečník
Začátečník

Návrh počítačového stolu

Příspěvek od Lister »

Zdravím,nevěděl jsem kam s tímto dotazem, tak jsem to hodil sem, jinam se to moc nehodilo :)

Potřebujem koupit - vyrobit počítačový stůl k našemu kompu.
Bohužel jsem nenašli žádný, který by nám vyhovoval. Mám být do rohu a musí mít klávesnici a myš na jedné vélké vysouvací ploše, nějaké úložné prostory a na desku se ještě musí vejít i nějaká normální tiskárna.

Počítač musí být po levé straně, protože napravo je topení :(

Místo je tam asi 1,20 nalevo a 105cm napravo.

Přiložený obrázek toho co jsem vymyslel - neviděli jste náhodou někde něco podobného, případně máte nějaké připomínky jak tenhle stolek zlepšit.

Pozn: ta šokmá strana je záměrně naplánováná tak, že není pod úhlem 45st. No a ještě jednotlivé obrázky nejsou úplně totožné, dělal jsem tam změny.

No a ještě jeden dotaz neznátě nějaký jednoduchý softík, ve kterém by tohle dokázal narýsovat i totální laik a pak si s tím mohl hrát jako s 3D modelem???

Obrázek
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

mno se stolem ti asi neporadim,ale znam jeden prima programek...menuje se sketchup
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Rentigo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rentigo »

Nechápu proč musí mít vysouvací klávesnic a myš, když je to "počítačový stůl" :sleepy:
Moc nesedí... Ta polička dole by mi vadila na nohy. Přijde mi to malé, tvarově přeplácané... Ještě jedna věc - dobře si zvol výšku stolu na svoji postavu. Polohovací židle vše nespraví.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ty police u noh sux, bude to zavazet... co tam chces dat, ze se ti tam bude chtit ohybat.... pocitac hod nahoru na stul...
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

ICE píše:ty police u noh sux, bude to zavazet... co tam chces dat, ze se ti tam bude chtit ohybat.... pocitac hod nahoru na stul...
Zavazet by neměla, je tak hluboko, že tam už nohoma nedošáhnu, a chci tam dávat věci, pro které člověk neleze každý den - třeba náhradní papíry do tiskárny, navíc tahle police by to měla celé zpevnit, ale není nutné ji tam mít.

Kompík na stůl nehci, po levé ruce to natáhnuté místo je pro tiskárnu a jinak už tam moc místa nezbade - ještě někam musím nacpat bedny - minimálně přední + centr a možná i woofer.......
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“