Problém se softem u PDA

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Supii
Nováček
Nováček

Problém se softem u PDA

Příspěvek od Supii »

Mám problém zkopírovat na PDA Pocket PC s Windows mobile jaký koliv softvér přehrávač Mp3,video atd. ,abych ho mohl nainstalovat(volné mýsto mám)v PDA jsem uplný začátečník ,může mě prosím někdo poradít?Píše mě to:Přístup byl odepřen.Zkontrolujte dostatek paměti,zda není soubor ke čtení a zda máte ke kopírování tohoto typu souboru dostatečná oprávnění.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Používáš desktopový installer (přes ActiveSync) nebo ten, který funguje přímo na PDA (píše ti to při kopírování nebo při spouštění exáče na PDA)? Bez týhle informace se na to nedá odpovědět...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Supii
Nováček
Nováček

Příspěvek od Supii »

Jo používám ActiveSync přez něj to chci zkopírovat do PDA a tu větu mě to napíše při kopírování takže to do pda ani nedostanu abych to mohl nainstalovat.Jedná se o přehrávač videa a mp3.(betaplayer a pocketmusic)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Teď jsem si to pro zkoušku stáhnul a snad vím na čem jsem :oops: . Postup by měl bejt klasicky takhle: Přes ActiveSync připojit PDA (nechat proběhnout synchronizaci atd.). Pak spustíš ten staženej exáč normálně na desktopu, spustí se instalátor, ve kterým budeš jenom postupovat podle jednotlivejch kroků... Jestli to takhle děláš, mělo by to fungovat, jinak nevím...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Supii
Nováček
Nováček

Příspěvek od Supii »

OK problém vyřešen.Příčina byla v tom ze jsem to nenainstaloval do PC :old10: a ono se to potom synchronyzuje ještě jsem měl špatnou verzi já jsem to kopíroval jako mp3 do pda a tam jsem to chtěl přímo nainstalovat tak dík video a music makaj.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“