Jak sloučit m2v soubory

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
mijaja
Nováček
Nováček

Jak sloučit m2v soubory

Příspěvek od mijaja »

Ahoj všichni, kdo o tom něco víte. Potřeboval jsem z jednoho DVD filmu vyhodit jednu sekvenci. Pomocí Vobratoru jsem rozdělil soubory VOB na jednotlivé části s příponou m2v a jeden zvukový s příponou AC3. To hluché místo jsem vyhodil, ale teď nevím, jakým programem zase vše spojit dohromady. Ifoedit mi slepí jen první m2v soubor se zvukem a ostatních 7 už nebere. TMPGenc se taky nechytá a ani SonyVegas.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

A co DVD architekt?
Nebylo by lepsi to udelat shrinkem? Jestli to teda dobre chapu...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
mijaja
Nováček
Nováček

Příspěvek od mijaja »

No právě shrink mi v tomhle nepomůže, kvůli těm hluchým místům. Potřeboval jsem také ty VOBy celé překopat, tedy i přeházet kapitoly. Říkám si, jestli neexistuje nějaký jednoduchý program na střih a následné slepení vobů (už včetně zvuku) a nemusel bych to tím vobratorem vůbec dělat. Kdyby se totiž při něm neoddělila ta zvuková stopa, tak by to bylo jednodušší.

No a největším problémem je moje angličtina, se kterou se nedomluvím ani sám se sebou, natož tak s nějakým programem či návodem. :oops:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

mijaja píše:No právě shrink mi v tomhle nepomůže, kvůli těm hluchým místům. Potřeboval jsem také ty VOBy celé překopat, tedy i přeházet kapitoly. Říkám si, jestli neexistuje nějaký jednoduchý program na střih a následné slepení vobů (už včetně zvuku) a nemusel bych to tím vobratorem vůbec dělat. Kdyby se totiž při něm neoddělila ta zvuková stopa, tak by to bylo jednodušší.

No a největším problémem je moje angličtina, se kterou se nedomluvím ani sám se sebou, natož tak s nějakým programem či návodem. :oops:
Jde to udelat taky tak že to prevedeš na mpeg DVDX2.2 a pak už udelas v Pinnacle studio znovu, roztřihás a kapitoly jak chceš nebo ve Vegasu ten je složitejši :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Mě se na tyhle kravinky velmi osvědčil SUPER (stáhnout jde třeba na semania.cz)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“