Přenos dat na flashdisku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- mijaja
- Nováček

-
Přenos dat na flashdisku
Pánové mám problém s přenášením dat na flashce. Ta má je typ A-Data 512MB - jako jedna z mála,které se dnes dají sehnat za celkem rozumnou cenu s tím, že musí spolupracovat s Win98. A tady je háček. Kdykoliv na ni něco nahraju (ve Win98SE) a potom chci přenést jinam (třeba doma do XPček) data jsou chybná. Např. fotografie jsou neúplné - šedý pás odspodu někdy i přes půl snímku, archívy nejdou rozbalit - chyby CRC a podobně. Dokonce když jsem nahrál jeden archív (ZIP - asi 250MB) při porovnání s původním souborem těsně po nahrátí vykázal 2291 odlišností. Přitom jiný disk (U-Storage) nahrává vše a přenáší bez problémů. Opačný přenos (z XP do Win98) probíhá zatím bez problémů. Ovladače jsou nainstalovány v 98čkách ty nejnovější, takže nevím, v čem je chybička. 
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
v ovladacich k USB, na my MP3 v dobe kdy sem mel jeste Win98 (to je tooolik let zpatky) tak fungovalo prvnich cirka 40MB, pak chyby..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- mijaja
- Nováček

-
Dík za odpověď, ale bohužel jak na CDčku k flašce, tak na stránkách výrobce neexistují novější, ani starší ovladače. Jen ty jediné. Komp je bohužel jiného majitele ( a má tam i firemní údaje), takže na upgrade BIOSu nemohu. Pokud by na to nefungovala žádná flashka, tak to vše hodím za hlavu, ale jestliže stará (2,5 roku a za hříšné 2000,-
) flashka jede bez problémů, ať na ni dám cokoliv, tak mě to s**e. Navíc už nemám od ní účet, takže vím jen to, že to byl nějaký U-Storage Pen Drive. Koupil bych ještě jeden takový, ale tam, kde jsem to bral už je dávno nevedou a sami neví, co to tehdy bylo za akci.