-měřeno zatížené Orthosem

teploty sou "v norme", sam sem u podobne taktovanyho E6400 na stejnejch hodnotach (teda pokud se jedna o zatizenej procesor :p )indigo píše:Ctěl bych vědět váš názor na moje teploty a proč je takový rozdíl mezi teplotou CPU a jednotlivých jader. Mám pocit, že to jsou dva rozdílná čidla

chtělo by opravdu uvest zda je to mereny pri 100% zatezi nebo neni, jo a ty teploty sedi, mam stejnej takt C2D, mel jsem tam driv podobnej rozdil, zrejme to tak ma bejt.Pokud to nahodou neni mereny pod zatezi tak je ten chladic docela bida, zvlast kdyz se clovek podiva na ten pocet otacek.Holt je to solidne pretoceny.indigo píše:Ctěl bych vědět váš názor na moje teploty a proč je takový rozdíl mezi teplotou CPU a jednotlivých jader. Mám pocit, že to jsou dva rozdílná čidla

To by ale nedokazovalo dobrej teploty bez zataze (35 stupnov).Maddogg píše: takže bud máš špatně nasazený chladič ,nebo tam maš moc teplovodivé pasty
Ja neviem ako to robim,ale aj pri 1,3V som mal na BOXe (1800rpm) maximalne 60 stupnov,asi je to prostredimMaddogg píše:No s boxem jsem měl kolem 70 stupnu.

A mas naozaj ten chladic dobre nasadeny? Pretoze ako pozeram,bez zataze mat v TATe 50 stupnov,tak to nevyzera uz na problem nastavenia napatia cpu,ale uz aj na ten chladic,skus si ho skontrolovat podla instrukcii ktore napisal Maddogg.paulus.u píše:..souhrn teplot:
- když jsem třeba na netu tak mám 33C až 35C čidlo desky procesoru, ale v jádře, třeba podle inteláckýho programu má 48-50C...![]()

paulus.u píše: // skus si ho skontrolovat podla instrukcii ktore napisal Maddogg. - mohl by jsi to trošku rozvést ?
Preco to hovorim,ako si pisal....Maddogg píše:takže bud máš špatně nasazený chladič ,nebo tam maš moc teplovodivé pasty ..
.....tak tych 50 v TATe sa mi zda privela.Myslel som si ze 35 v TATe bez zataze,co by uz bol dost velky skok.Popripade skus sa nato radsej pozriet.paulus.u píše:..souhrn teplot:
- když jsem třeba na netu tak mám 33C až 35C čidlo desky procesoru, ale v jádře, třeba podle inteláckýho programu má 48-50C...![]()