problém s klavesnicí KME

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
lausmy
Nováček
Nováček

problém s klavesnicí KME

Příspěvek od lausmy »

Koupil sem si novou klavesnici a mám problém nemůžu se sní dostat do biosu.Jedná se o klavesnici KME KB-2201 ktera vlastně nefunguje korektně (při každým startu počítače musím několikrat zasunout a visunout USB kontakt abych mohl používat klavesnici ,počítač tuto klavesnici nevídí,musel sem si dokonce odinstalovat heslo do počítače jinak bych se do něj nedostal).A co mě vedlo ke koupi této klavesnice?Původní Samsung fungoval skvěle,ale něco se stalo s PS kontaktem na desce a klavesnice přestala fungovat.Když sem ji vyzkoušel u kamaráda tak fungovala.Počítač mi od té doby bootuje strašně dlouho(2-3min) a já to bohužel nemohu ovlivnit,ale chtěl bych, co mi doporučujete?
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Máš v BIOSu nastavenou podporu USB klávesnic?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

bacha, starsi desky (s Award PG 4.51 (nebo 5.41? :? )) mi po zapnuti USB Keyboard (prepnuti na enable) delaly neplechu s APM, komp se sam nevypinal (APM bylo zaply, povoloval sem jeho ovladac a stejne to nepomohlo, pak sem ji v BIOSu vyp a i presto mi v BIOSu fungovala)

Zkusil bych ji jinde, u tebe jinou USB klavesnici, no, a podle toho ano/ne reklamaci
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
lausmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od lausmy »

Tak to se už asi nedozvím,protože se tam nemohu dostat?
lausmy
Nováček
Nováček

Příspěvek od lausmy »

Ted sem zkoušel znova zapojit tu puvodní klavesnici,když ji zapojím do konektoru tak mi jen probliknou kontrolky a to je vše,když to zopakuju tak to zase jen jen problikne tak to vypada,že bud je zničen konektor nebo je to nějakým zpusobem zablokovaný v biosu
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“