problém s klavesnicí KME
- lausmy
- Nováček

-
problém s klavesnicí KME
Koupil sem si novou klavesnici a mám problém nemůžu se sní dostat do biosu.Jedná se o klavesnici KME KB-2201 ktera vlastně nefunguje korektně (při každým startu počítače musím několikrat zasunout a visunout USB kontakt abych mohl používat klavesnici ,počítač tuto klavesnici nevídí,musel sem si dokonce odinstalovat heslo do počítače jinak bych se do něj nedostal).A co mě vedlo ke koupi této klavesnice?Původní Samsung fungoval skvěle,ale něco se stalo s PS kontaktem na desce a klavesnice přestala fungovat.Když sem ji vyzkoušel u kamaráda tak fungovala.Počítač mi od té doby bootuje strašně dlouho(2-3min) a já to bohužel nemohu ovlivnit,ale chtěl bych, co mi doporučujete?
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
bacha, starsi desky (s Award PG 4.51 (nebo 5.41?
)) mi po zapnuti USB Keyboard (prepnuti na enable) delaly neplechu s APM, komp se sam nevypinal (APM bylo zaply, povoloval sem jeho ovladac a stejne to nepomohlo, pak sem ji v BIOSu vyp a i presto mi v BIOSu fungovala)
Zkusil bych ji jinde, u tebe jinou USB klavesnici, no, a podle toho ano/ne reklamaci
Zkusil bych ji jinde, u tebe jinou USB klavesnici, no, a podle toho ano/ne reklamaci
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- lausmy
- Nováček

-
- lausmy
- Nováček

-