Repro Redstar typ RS 215R

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Repro Redstar typ RS 215R

Příspěvek od rabinjakob »

Lidičky Mám pro vás perličku to jsem ještě nezažil .Takže dneska jsem si pořídil repro typ uveden výše .No prostě parádní vzhled dálkové ovládání atd no paráda ale co se nestalo nebudu říkat který obchod to byl nechci nikoho zruinovat . Příjdu domu rozbalím krabici která nejspíš už kdysi byla rozbalená a nejspíš jen kvůli tomu že je měli vystavené v regálu no to nevadí tak vyndám bedničky rozbalený manuál no to beru jak už chtěli něco prodat tak at můžou o tom něco napovídat to taky beru ale co pak pokračuju jdu na zapojování a co se stalo chybí kabel k propojení obou beden tzn aktivní z pasivní no budiž drátu mám doma víc než dost tak všechno zapojeno no a jdem na poslech takže cvak v zadu na vypínači a ted to je třeba doladit jooooo ale není dálkač tak nic na čele byly tlačítka tak na nich to doladím a zítra si zajdu pro dalkáč který je asi schovaný někde ve stole jo ještě detail před zapojením byly bedničky asi pul hodinky rozbaleny aby se aklimatizovaly v novém prostředí .No jdem dál tak vše vyladěno pěkný zvuk no pohodový poslech no na zvuk nadávat nešlo jen na ten dým který se z nich začal ukazovat a byl dost nepříjemný jak z předu kolem ovladacího panelu tak i bazreflexu a to přísahám bylo to puštěné ani ne na polovinu .No co vy na to mám já ale štěstí co .No jinak všechno jsem vytrhal včas takze hrajou a nevím proč ale už ani nedymí .možná to sem ani nepatří ale stojí to opravdu za to :D zítra ještě napíšu jak to vypadá z dálkačem.
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

no to ma poser :-D predavacovi obuchat o hlavu....
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

pokračování

No ještě bych rád dodal že z tím prodejcem sem nikdy neměl problémy no stalo se.Každopadně zítra budem pokračovat .A jinak mám tu ještě jeden příběh od kamaráda co někde dostal emailem to se ae týká procesoru kdo má zájem zašlu na email stačí mně kontaktovat budto na emailu nebo icq ale z tim procákem to taky nemá chybu.
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Tak byl jsem v prodejně prodejci ochotně vytáhli dalkáč z jiné ještě norozbalené krabice a dokonce mi dali i propojovací kablík.Takže konec dobrý.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

:D Fakt hezká story. A ptal ses jich na ten kouř?
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

to jsem ani nemusel byl to smrad od zdroje netuším proč ale vše funguje.A už bez problemu.No ještě zopakuju jednu věc Vzali dálkač z nové krabice co z toho vyplývá ???? Historie se bude opakovat a kdo ví možná to bude brzo mají totiž opravdu pěkný a věrný zvuk .No zas někdo bude bez dálkače a kabelu. Chudák. :sad: A ten zdroj no myslím že trošku slabý na ten zesilovač chtělo by to upgrade no zatím se v tom moc hrabat nebudu až po záruce nebo až mi zhoří ůplně :D
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“