Kde v Ostravě je opravna Koss???UFo píše:Tak jestli se jedna o Pluggy tak to opravdu neres. Ty neopravujou ale vzdy dostanes nove. Vcetne novych molitanu.Rimmerr píše:No, maji teorii ze zadne otazky. Cena je premrstena, ale tak at se mi to vyplati. Mam tam prelomenej dratek u jacku + v jednom u urcitych tonu chrci. Jde o Plugy, takze asi zadna velka oprava se konat nebude.
Menil jsem je uz 2x, jedny v Ostrave...a tam je primo prede mnou chlap rovnou hodil do kose a dal mi nove baleni.
A jedny v Praze .. tam jsem se fakt pobavil.. ten typek pry ze jsem nedonesl obal na reklamaci a ze tedy z toho duvodu mi pry ten obal taky neda, tak vzal nove baleni a vysypal mi molitany i sluchatka jen tak do ruky. Uprimne receno bylo mi to uplne jedno, ale nepochopil jsem co tim ziskal.. Mozna jsem se tam pripletl zrovna kdyz mel blbou naladu.
kdyz uz jsme u te dozivotni zaruky, zajimalo by me zda je treba mit s sebou ten certifikat. Ptam se proto ze jsem koukal na nejakem e-shopu do diskuze a psalo se tam plno fam. Cela tato diskuze se tocila okolo toho ze nektere e-shopy pry nabizi nizsi cenu ale nedavaji k tomu ten certifikat
1) nekteri tvrdili ze je treba vzdy donnest ten certifikat, jinak nemuze byt ta zaruka uznana a ze pry je to dano tim ze u nas diky teto dozivotni zaruce jsou Kossy drazsi nez v zemich kde tu zaruku nenabizi.. a tedy je to takto osetreno aby tuto zaruku nemely sluchatka koupena v zahranici za nizsi cenu
2) jini tvrdili ze maji uplne opacnou vlastni zkusenost a neni treba ten certifikat s sebou vubec mit a ze dle vyjadreni dovozce to pry je takto
3)vyjadreni prodejcu z toho e-shopu bylo ze pry maji nejake signaly, ze pry se planuje do budoucna omezeni te dozivotni zaruky tim ze bude ten certifikat striktne vyzadovan pri jeji uplatnovani
Ovsem nejvice funny je nazor jednoho meho kamarada, ktery mi porad tvrdosijne tvrdi ze pry ta dozivotni zaruka se nevztahuje na fyzicke poskozeni sluchatek.. pry mu to rekl jeden kamarad audiofill ktery je pry opravdovy odbornik a vyzna se....a tedy z toho duvodu, i pres moje presvedcovani aby dal sluchatka na reklamaci kdyz se mu ulomila musle.. sluchatka vyhodil.
reklamace KOSS
Moderátor: CageJ
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Spirit_Crusader
- Nováček

- Radeon9550
- Začátečník

Objednal jsem si sluchatka ty Koss spark plug a vubec sem tam ten listecek o no question-lifetime garancy(nebo neco takeho,vsak vite co myslim)no proste to na dozivotni zaruku sem tam vubec nemel:-( ted nevim jestli jim mam na tu firmu napsat odkud sem to objednal napsat ze mi to tam chybi nebo nevim.Please nejake vajdreni a radu co bych mel delat.DIk predem
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- F1l1p
- Středně pokročilý

- fofo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No lol
Mám doma steel soundy 5h, hral jsem jednou ožralej a nešlo mi to, tak jsem je rozlomil na půl. Mám je 3 měsíce.
Přesto, že jsou v záruce, neopovažuji se dát je na reklamaci.
To stejné si nedovedu představit ani u kossu, přece ti nevymění něco,co jsi sám fyzicky poškodil.
To stejné si nedovedu představit ani u kossu, přece ti nevymění něco,co jsi sám fyzicky poškodil.
- F1l1p
- Středně pokročilý

Re: No lol
No, právě že u Kossu ano, nikde jinde ne.fofo píše:Mám doma steel soundy 5h, hral jsem jednou ožralej a nešlo mi to, tak jsem je rozlomil na půl. Mám je 3 měsíce.
- fofo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Hm to bude za chvíli KOSS nucen přehodnotit svou filozofii prodeje tady v našich končinách.
Nedokážu si třeba představit , že by někdo v relativně civilizované záp.evropě přišel do servisního střediska a rozšlapal tam před nimi sluchátka.
Hm kdybych to věděl dřív,koupil jsem kossy hned z kraje, takhle teď vyhodím ty moje steel soundy.
Nedokážu si třeba představit , že by někdo v relativně civilizované záp.evropě přišel do servisního střediska a rozšlapal tam před nimi sluchátka.
Hm kdybych to věděl dřív,koupil jsem kossy hned z kraje, takhle teď vyhodím ty moje steel soundy.
...play hard, go low:(...
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Jestli narážíš na můj příspěvek,tak tě můžu ubezpečit,že jsem nikdy nic takového neudělal.Zajímalo by mě,co by se dělo,kdybych to vážně udělal,jak by se ten servisák zachoval.Ale záruka opravdu funguje,když se ti třeba dostane do jedoho měniče vlas,tak ti nevymění jeden,ale dají tam oba 2 nové.Se servisákem jsme dali cigárko a říkal,že to vyměňují i tehdy,když třeba sluchátka doneseš napadrť-třeba pokud ti je přejede auto.fofo píše:Hm to bude za chvíli KOSS nucen přehodnotit svou filozofii prodeje tady v našich končinách.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- paseto
- Začátečník

-
Re: reklamace KOSS
Co potřebuji předložit při reklamaci koss porta pro? Někde sem čet že když přinesu jen samotná sluchátka tak je prý za 300Kč vymění a když mám ten kód a zaregistroval jsemse tak jen 50Kč a nebo je k nim nějaký certifikát tak je to prý za cenu co je uvedená na tom certifikátu. Jak to tedy je? Vymění mi je i bez toho certifikátu nebo kódu?
- nagger
- Nováček

Re: reklamace KOSS
zhruba jak to píšeš - jsou 2 varianty KOSS sluchátek dostupné na trhu:
1) bez certifikátu - levnější až o polovinu - při reklamaci platíš cenu dle typu sluchátek - většinou 2-3 stovky (=>stále výš než výrobní cenu)
2) s certifikátem - drahé - při opravě platíš cenu na něm uvedenou - většinou 50Kč
Ale stejně si radši koupím Senn...
1) bez certifikátu - levnější až o polovinu - při reklamaci platíš cenu dle typu sluchátek - většinou 2-3 stovky (=>stále výš než výrobní cenu)
2) s certifikátem - drahé - při opravě platíš cenu na něm uvedenou - většinou 50Kč
Ale stejně si radši koupím Senn...