staci zdroj???

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
kyleah
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

staci zdroj???

Příspěvek od kyleah »

je nutne k zostave co mam v popise novy zdroj?? zvazujem enermax liberty 500w, alebo staci ten co tam mam...Nepostrehol som ziadnu nestabilitu ale nechcem aby mi komponenty nejak trpeli
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 cooled by Noctua NH-U12F Motherboard: Biostar TPower I45 RAM: 4x2GB MB DDR2 A-Data Extreme 800+ VGA: ASUS ATI Radeon HD 5870 HDD: WD Caviar Black 1GB SATA II Sound: SB Audigy 2 ZS CASE: Coolermaster Dominator PSU: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 2232BW
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

v pohode to vsetko utiahne ten zdroj....bez obav... :wink:
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

S přehledem to utáhne, jak řiká fat4l...
Ale kdyby jsi měl peníze, tak Enermax liberty neni špatná volba :lol:
Luxusní balení...luxusní zdroj...odpojitelné kabely....skoro není slyšet....atd. :-D
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

To by ti utáhnul i 350W zdroj.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
kyleah
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kyleah »

vikicek píše:S přehledem to utáhne, jak řiká fat4l...
Ale kdyby jsi měl peníze, tak Enermax liberty neni špatná volba :lol:
Luxusní balení...luxusní zdroj...odpojitelné kabely....skoro není slyšet....atd. :-D
no to ze by ho nebolo pocut mi moc nepomoze, ked ten radeon reve jak besny :)
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 cooled by Noctua NH-U12F Motherboard: Biostar TPower I45 RAM: 4x2GB MB DDR2 A-Data Extreme 800+ VGA: ASUS ATI Radeon HD 5870 HDD: WD Caviar Black 1GB SATA II Sound: SB Audigy 2 ZS CASE: Coolermaster Dominator PSU: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 2232BW
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

kyleah píše: no to ze by ho nebolo pocut mi moc nepomoze, ked ten radeon reve jak besny :)
To je pravda, mě taky řve jak tur :lol:
No, ale aspoň z toho mám dobrý pocit, že mam tichý zdroj ne? :razz: 8-)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“