Proceser Dual Core -Poradi nekdo lamce jako ja
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-9998
tak takhle mi jelo pc kdyz jsem ho taktnul...mate k tomu nekdo neco???
-------------------------------------------------------------------------------------
C2DUO e6300@1.86Ghz,chladic Box intel,deska- Asus P5B,1024mb ram PC2(6400)A-Data 800mhz 5-5-5-5-18,GF 7950GT 512mb OC:605@1610
tak takhle mi jelo pc kdyz jsem ho taktnul...mate k tomu nekdo neco???
-------------------------------------------------------------------------------------
C2DUO e6300@1.86Ghz,chladic Box intel,deska- Asus P5B,1024mb ram PC2(6400)A-Data 800mhz 5-5-5-5-18,GF 7950GT 512mb OC:605@1610
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mirda007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Dual procesor teplota + pameti
Hmm tak vidim ze tema ktere jsem zalozil se uplne prejinacilo na neco jineho, Proc na mne kazdej kasle ,ja za to nemuzu ze jsem 30.leta lama
Everest jsem zkusil a teplotu nemuzu najit dokonce niceho teplotu ,SpeedFan mi ukazuje peknej blabol Temp1 -55C ,Temp2 -2C , snad jen Temp3 by mohl odpovidat tem 36st C ale nevim vlastne jakou teplotu (ceho) ukazuje takze nevim cim tu teplotu zjistat, Coretemp nefacha vubec, a rmclock taky houby ukaze =ani ty procesory nevim zda jedou v pohode!!
No v ve spravci uloh -vykon. vyuziti CPU mam brutalne vysoke procento do cervena coz jsem jeste u nikoho nevidel do cervena!! samo ze to kolisa ale to od 2-90% zelene bych chapal ale cervene!!??
Su lamicka jako prase tak prosim nekdo plis poradte !!
diky !!
a jeste kdyz mam pameti 2+ 512MB-667MHZ nejedou na plny vykon ? to se musi nejak taktnout ?? Lol
Everest jsem zkusil a teplotu nemuzu najit dokonce niceho teplotu ,SpeedFan mi ukazuje peknej blabol Temp1 -55C ,Temp2 -2C , snad jen Temp3 by mohl odpovidat tem 36st C ale nevim vlastne jakou teplotu (ceho) ukazuje takze nevim cim tu teplotu zjistat, Coretemp nefacha vubec, a rmclock taky houby ukaze =ani ty procesory nevim zda jedou v pohode!!
No v ve spravci uloh -vykon. vyuziti CPU mam brutalne vysoke procento do cervena coz jsem jeste u nikoho nevidel do cervena!! samo ze to kolisa ale to od 2-90% zelene bych chapal ale cervene!!??
Su lamicka jako prase tak prosim nekdo plis poradte !!
diky !!
a jeste kdyz mam pameti 2+ 512MB-667MHZ nejedou na plny vykon ? to se musi nejak taktnout ?? Lol
Nazdar lidi byl bych rad kdyby mi nekdo poradil . za odpovedi (rady) vam moc dekuji.
Gigabyte G1975X , 2*512MB DDR2 667MHZ ,P4 D820 , Ati Radeon X800GTO fireblade , 320GB ....
Gigabyte G1975X , 2*512MB DDR2 667MHZ ,P4 D820 , Ati Radeon X800GTO fireblade , 320GB ....
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mirda007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Obrazek z everestu Ultimate 2006
Nechapu !! Proc tam nemam jak kolega viz vyse teplotu Dual proceroru tj procesor 1 teplotu a procesor 2 .teplotu a jeste ani teplotu grafiky ani zakl.desky cim to je ??
Dinak nase to tyka predesle otazky opravdu budu vdecen za kazdou spravnou radu
dik moc!!
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 202006.jpg
Dinak nase to tyka predesle otazky opravdu budu vdecen za kazdou spravnou radu
dik moc!!
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 202006.jpg
Nazdar lidi byl bych rad kdyby mi nekdo poradil . za odpovedi (rady) vam moc dekuji.
- mirda007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
teplota
samo jsem myslel 1.jadro
2. jadro tu teplotu divny ze ji everest neukaze zvlast ani tu grafarnu a desku pritom to nejsou zadne srot komponenty !!
2. jadro tu teplotu divny ze ji everest neukaze zvlast ani tu grafarnu a desku pritom to nejsou zadne srot komponenty !!
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- mirda007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Teploty +spravce uloh(vyuziti CPU)
No programy divne?? to asi ne mam ty nejnovejsi co sly pres google sehnat a vsechny jsou uz mnoha uzivately otestovany nejakou dobu !!
Teploty opravdu nevim cim zjistit!! To neni normalni ze mi to neukazuje ty teploty jadra 1 a jadra 2 (melo by to ukazovat vid ,kdyz to ukazuje vsem co maji dual !!) no a teplota desky a grafiky uz vubec nevim proc neukazuje deska je temer nova a to cidlo musi urcite mit a gragika ani nemluvim ta teprve !! Nicemu nechapu a nikdo nevi nebo se jim nechce popisovat jak na to !!
Hmm skoda no!!
tobe diky moc !! za kazdou odpoved at uz nevyresenou dekuji protoze lidi co se aspon pokousi poradit moc neni !!
Viry zadne nemam aspon co jsem projizdel antivarakem + dalsi 2 programy!!
a ve spravci uloh vyuziti CPU to mam cervene jako prase a o nikom jinym nevim !!
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... ervene.jpg
Teploty opravdu nevim cim zjistit!! To neni normalni ze mi to neukazuje ty teploty jadra 1 a jadra 2 (melo by to ukazovat vid ,kdyz to ukazuje vsem co maji dual !!) no a teplota desky a grafiky uz vubec nevim proc neukazuje deska je temer nova a to cidlo musi urcite mit a gragika ani nemluvim ta teprve !! Nicemu nechapu a nikdo nevi nebo se jim nechce popisovat jak na to !!
Hmm skoda no!!
tobe diky moc !! za kazdou odpoved at uz nevyresenou dekuji protoze lidi co se aspon pokousi poradit moc neni !!
Viry zadne nemam aspon co jsem projizdel antivarakem + dalsi 2 programy!!
a ve spravci uloh vyuziti CPU to mam cervene jako prase a o nikom jinym nevim !!
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... ervene.jpg
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

koukni se ve spravci uloh do zalozky Procesy a tam klikni na CPU, seradi ti to bezici procesy podle vyuziti CPU, tam uvidis, jaky proces ti zabira tolik vykonu. Pak sem napis, co je to za proces.
Potom si stahni program HijackThis teba TADY
otevri ho a dej Do a system scan and save a log file. To co se ti otevre v poznamkovym bloku sem dej
Potom si stahni program HijackThis teba TADY
otevri ho a dej Do a system scan and save a log file. To co se ti otevre v poznamkovym bloku sem dej
Naposledy upravil(a) Holda dne sob 24. úno 2007, 13:16, celkem upraveno 1 x.
.
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- mirda007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Teploty + spravse uloh...
No Winy a ovladace asi ne pul roku to jelo dobre a najednou.... a zadnou zasadni zmenu jsem tam nedelal zkusim jeste co radi bandita tak dik!
ale jeste jedna otazka jak jsem starej tak asi blbej ale jak jinak sem dat lepsi rozliseni obrazku ?? udfelam scren programu vlozim pomopci ctrl+v to jpg ulozim a nakopiruji sem na pc forum!! jak jinak to udelat v pesim rozliseni sri jesem lamicka jako prase!!
ale jeste jedna otazka jak jsem starej tak asi blbej ale jak jinak sem dat lepsi rozliseni obrazku ?? udfelam scren programu vlozim pomopci ctrl+v to jpg ulozim a nakopiruji sem na pc forum!! jak jinak to udelat v pesim rozliseni sri jesem lamicka jako prase!!
- mirda007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Procesy...
Holda ....
ve spravci uloh mi to ukazuje Tohle v te slozce -procesy :
Necinne precesy systemu / System/ CPU-99/ 28kb tech99 to je procesu nebo procent ??
nerozumim tomu moc ale je to asi moc co ?? na ten program ze slunecnice se ted podivam ale uz jsem jich tolik stahl a projel system ze nevim vsechny neco nasli ale takove nepodstatne veci !!
Samozrejmne diky moc!!
ve spravci uloh mi to ukazuje Tohle v te slozce -procesy :
Necinne precesy systemu / System/ CPU-99/ 28kb tech99 to je procesu nebo procent ??
nerozumim tomu moc ale je to asi moc co ?? na ten program ze slunecnice se ted podivam ale uz jsem jich tolik stahl a projel system ze nevim vsechny neco nasli ale takove nepodstatne veci !!
Samozrejmne diky moc!!
- Holda
- Středně pokročilý

- mirda007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Hijackthis scren
tady to je
HijackThis teba TADY
http://forum.pctuning.cz/gallery/images/thumb_txt.jpg
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 20scan.jpg
diky moc takovych lidi co poradi je malo!!
ten spravce uloh budu sledovata dam vedet asi zitra nebo v pondeli ted jdu na narozeniny hezky zbytek vikendu a diky moc za kazdou dobrou radu
cauky
HijackThis teba TADY
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 20scan.jpg
diky moc takovych lidi co poradi je malo!!
ten spravce uloh budu sledovata dam vedet asi zitra nebo v pondeli ted jdu na narozeniny hezky zbytek vikendu a diky moc za kazdou dobrou radu
cauky
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mirda007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tady je ten .log ale je to dlouhe ..
..jinak to nejde max na Email !!!
tady to je v souboru .txt v galerii pod nazvem .log ale je to .txt Staci tak ??
Diky !!
mirda007
tady to je v souboru .txt v galerii pod nazvem .log ale je to .txt Staci tak ??
Diky !!
mirda007