Problém s přehráváním videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
COMPik
Nováček
Nováček

Problém s přehráváním videa

Příspěvek od COMPik »

Ahoj, pokud spustím soubor s videem tak mi to ve všech přehrávačích co jsem zkoušel(Winamp, BSplayer, VPlayer, Cyber Link, Media Player......) hodí chybu.
Obrázek
Kodeky to není, mám nainstalované nejnovější.
Předem děkuji za odpověd.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nejnovejší? jako jaké? Snad ne nejakou hruzu jako all in nebo k-lite :?
PRes GSspot zjistiš jestli je to kodeky jestli je tam mas....
Co drivery na VGA???Nekdy to je tím...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
COMPik
Nováček
Nováček

Příspěvek od COMPik »

Kodek mám tento: Codec Pack All in 1 6.0.3.0
GSspotu moc nerozumím takže sem dám screenshot:
Obrázek
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

odisntaluj Codec pack a dej tam kombinaci typu:

FFDShow
AC3
...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrasticBass »

Taky me trapi podobny problem
dival sem se na film a prvni cast byla v pohode ale jak sem chtel spustit druhou cast tak mi to hodilo hlasku:
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... 6886&pos=0

nejde to spustit v zadnem prehravaci a na druhem kompu to jede v pohode. ale robi to problemy uz jenom kdyz otevru slozku s tim filmem: (ze pry vokna udelaly chybu a musi se ukoncit)
tak si myslim ze kodekama to nebude bo na obou kompech sou ty same Codec Pack All in 1 6.0.3.0
a taky pochybuji ze by ten co ripoval ten film delal kazdou cast ruznyma kodekama
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

proboha lidi, nepouzivejte tyhle codec packy, ale originalni DivX(me s nima blbnul obraz - skakal porad o 1s dopredu, dozadu a ruzne to blikalo) nebo lepsi FFDShow.. (ty sou snad i OpenSource)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
COMPik
Nováček
Nováček

Příspěvek od COMPik »

Děkuji všem za pomoc, zjistil jsem že All in one je je odpad. :-D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Na skoro každej příspěvěk co tu má problem s přehrávání videa radím, nepouživat all in blbosti ....příště hledejte nebo to budu házet rovnou na smeták...
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Ja poustim videa na PC minimalne a mam All-In-ONE sracky a zatim zadne problemy, ale ctu jich kazdou chvily hodne jak jsou problemove atd..ASI dam taky od nich ruce prych a zkusim original DivX... :o
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

osobně All-in-1 nepoužívám ale mám takovej pocit že když člověk při jejich instalaci ví co dělá, tak není problém narozdíl od zvěrstev typu K-LITE nebo Mega-cosi.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Erixonn
Nováček
Nováček

AVI???

Příspěvek od Erixonn »

Mám nainstalované FFD Show,Používám Přehrávač Crystal Player Free,ale začal mi vypisovat při přehrávání potíže s rychlostí snímků?!Začne se to sekat a různě rozkládat obraz?Prosím poraďte čím nejlíp v současné době přehraju AVI,DivX,Xvid,protože je toho na netu spousta a já bohužel nemám tolik času všechno vyzkoušet popořadě?!Mám čerstvě nainstalovaný Storm Codec,nemůže to být ním?!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: AVI???

Příspěvek od Dzin »

Erixonn píše:Mám nainstalované FFD Show,Používám Přehrávač Crystal Player Free,ale začal mi vypisovat při přehrávání potíže s rychlostí snímků?!Začne se to sekat a různě rozkládat obraz?Prosím poraďte čím nejlíp v současné době přehraju AVI,DivX,Xvid,protože je toho na netu spousta a já bohužel nemám tolik času všechno vyzkoušet popořadě?!Mám čerstvě nainstalovaný Storm Codec,nemůže to být ním?!
Dej ho pryč a uvidiš, jestli ti neco nejde tak to načti do GSspotu ten Ti vyhodí co to potřebuje za kodek a pak tam dej dycky jen to a ne kodek paky Storm neznám...
Robert S. McNamara
Nováček
Nováček

Příspěvek od Robert S. McNamara »

presne z takovychto duvodu pouzivam primarne MPUI a VLC. Pouze ve ZCELA VYJIMECNYCH pripadech kdy si s necim neporadi (typicky zalezitosti jako zmrseny wmv9 soubor) saham po Media Player Classicu v kombinaci s ffdshow (ale z hlavy vam ted nepovim, jake u teto zalozni verze pouzivam splittery)
i955x, P4-3,6g/1M, 512ddr2-533, x550, 74gb raptor + 80gb wdc + 320gb wdc, sony dw-g120a, genius kb-19e+ns110, acer 2017 (1400x1050)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“