Promaz sestav do 20k

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Začněte se laskavě vyjadřovat k věci nebo někteří avatáři zežloutnou. :twisted:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Kollda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kollda »

bmX píše:Hosi mate pravdu....tak jsem nasel neco lepsiho nez GF 7600GT :( :)
Byla by to "Sapphire RX1950 Pro 256 ", ale ATI neznam to me docela ser* pac jsem mel cca 4 roky Gforsku.

Vse bude stejne viz. nahore sestava jen zmenim tu GK a ramky na (2x512Mb 667Mhz) a jeste si vemu lepsi zdroj "Fortron 500W AX500-PNF"
Doufam ze s tou ATI neprohloupim... :D
Ta 1950Pro bude dobrá. V poslední době i trochu spadla a stojí okolo 4600,-. Pokud ale budeš brát 1950Pro, tak bych se přiklonil k variantě od Asusu cca 4700,- na Alfacomp.cz .

Pokud ti to finance dovolí, zůstal bych u tech 2x1Gb paměti, kor pri dnešních cenách :)
Jena_09
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jena_09 »

Neboj,s tou ATI neprohloupíš.Byl jsem na tom stejně,celou dobu co jsem měl PC,tak jedině nVidia,ale X1950PRO mě uchvátila a nemohu si na ni vůbec stěžovat.Ale doporučil bych ti spíš ASUS,měl jsem i Sapphire a má o něco hlasitější chlazení a problémy s přehříváním(měl jsem kus z 1.vlny,nevím jak je tomu teď) a navíc taktování bylo ubohé.S ASUSem je to jiná,lepší chlazení a OC vypadá taky dobře.Pokud zbyde,tak rozhodně 2x1GB=3700,- nelze odolat!!! :wink:
bmX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmX »

A co rikate panove na tuto sestavu?? :)

AMD Athlon 64 4000+
Leadtek Winfast PX8800 GTS TDH 320MB
A-Data DIMM 1024MB DDR II 667MHz (2x512Mb)
Asus M2N-E - nForce 570 Ultra
Fortron Blue Storm II FSP500--500W
Seagate SATA2 120GB 7200.9 8MB
Chladic: Arctic Cooling Alpine 64

Predem dik za pripominky....
iv.banan_cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od iv.banan_cz »

bmX píše:A co rikate panove na tuto sestavu?? :)

AMD Athlon 64 4000+
Leadtek Winfast PX8800 GTS TDH 320MB
A-Data DIMM 1024MB DDR II 667MHz (2x512Mb)
Asus M2N-E - nForce 570 Ultra
Fortron Blue Storm II FSP500--500W
Seagate SATA2 120GB 7200.9 8MB
Chladic: Arctic Cooling Alpine 64

Predem dik za pripominky....

Urcite misto AMD v dnesni dobe C2D intel, usetri na grafice a vem intel :wink:
DESKA: ASUS M2N-E nForce 570Ultra soc AM2 , RAM:CORSAIR 2x512Mb DDRII 667Mhz , GRAFICKA KARTA: ASUS 7600GS , PROCESOR: AMD ATHLON 64 3500+ , HDD : 80GB 8MB Cache ATA , DVD: HP DVD-RW 840b LightScribe , CASE: THERMALTAKE SOPRANO pruhledný Black , ZDROJ: LC POWER 560W TITAN/APFC .
bmX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmX »

Urcite misto AMD v dnesni dobe C2D intel, usetri na grafice a vem intel :wink:[/quote]

Mam omezenej rozpocet a s C2D uz bych se nevesel...a stejne s videem nepracuju only hry...a tam je ta grafrna uzitecnejsi nez procak, ne? :roll:
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

no tak to je jasne....grafika je dolezitejsia....nebrat grafiku s podporou dx10 a namiesto toho lepsi cpu (c2d) je hlupost...ten cpu je este dost vykonny ...pripadne po OC sa dostane este vyssie..tak nie je co riesit... :wink:
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
bmX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmX »

A co misto ty 4000+ dat X2 3600+?Co je vykonejsi s tou grafarnou...
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

zle si ma pochopil...uzivatel iv.banan_cz ti radil aby si siel do intelu...c2d...a ubral z grafiky...ale grafiky s podporou dx10 za menej penazi ako 8800GTS 320 nie su...ked si teraz kupujes komp tak predpokladam ze si nebudes menit po par mesiacoch grafiku kvoli crysis... :lol:...ja zase vravim ze by to bola hlupost....ten procak aj tu grafiku tam nechaj.... :wink:
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
bmX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmX »

fat4l píše:zle si ma pochopil...uzivatel iv.banan_cz ti radil aby si siel do intelu...c2d...a ubral z grafiky...ale grafiky s podporou dx10 za menej penazi ako 8800GTS 320 nie su...ked si teraz kupujes komp tak predpokladam ze si nebudes menit po par mesiacoch grafiku kvoli crysis... :lol:...ja zase vravim ze by to bola hlupost....ten procak aj tu grafiku tam nechaj.... :wink:
ted jsem te nako nepochopil :oops: Pokud si budu kupovat tu 8800GTS tak na C2D muzu urco zapomenout...Ale jen se ptam, kterej procak je vykonejsi jestli ta A64 4000+ nebo X2 3600+ jsou cenove na stejno takze by me zajimalo, kterej je lepsi
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

lol...no tak to poviem polopate....lepsie je mat 8800GTS ako C2D....uz jednoduchsie to ani nejde povedat... :oops: ... ked to chces prevazne na hry tak by som radsej bral 4000+(momentalne je vyuzitie 2 jadier velmi slabe...ale co buducnost :sarcasm: ..)....ma v zaklade vyssiu frekveniu(2400MHz a 1 MB L2) ako X2 3600+(1900 MHz a 2x512 MB L2 jadro brisbane a 2000 MHz a 2x256 MB L2 jadro winsdor)....podla mna ho(4000+) pretaktujes viac ako X2 3600+...ale je to fakt tazke rozhodovanie... :twisted:
bmX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmX »

Dik ja chtel vedet jen ten procesor :D tu grafarnu uz jsem tady nasel, ze je lepsi nez mit nalej nabouchanej procak :wink: ale thx za podrobny vysvetleni :)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

No já bych spíš vzal tu X2 3600+. Např. Gothic 3 DC procesory využije naplno. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

docela nechapu proc tady skladate sestavy s AMD, kdyz C2D je mnohem vykonnejsi, vysvetli mi to nekdo :?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Cujo píše:docela nechapu proc tady skladate sestavy s AMD, kdyz C2D je mnohem vykonnejsi, vysvetli mi to nekdo :?
Protože by se s C2D do 20k nevešel? :roll:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Mr. Dirk píše:
Cujo píše:docela nechapu proc tady skladate sestavy s AMD, kdyz C2D je mnohem vykonnejsi, vysvetli mi to nekdo :?
Protože by se s C2D do 20k nevešel? :roll:
aha tak to je konstruktivni kupovat za 10k grafiku a za 10k zbytek :-D
s vyvazenou sestavou se do 20k vejdes na klid
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Cujo píše:aha tak to je konstruktivni kupovat za 10k grafiku a za 10k zbytek :-D
Ale on to chce na hry a tam je prvořadá GK, ne na rendering. :)
bmX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmX »

Mr. Dirk píše:
Cujo píše:aha tak to je konstruktivni kupovat za 10k grafiku a za 10k zbytek :-D
Ale on to chce na hry a tam je prvořadá GK, ne na rendering. :)
Tak tak. :twisted:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

aspon si kup 2GB ram kdyz chces hrat
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Mr. Dirk píše:No já bych spíš vzal tu X2 3600+. Např. Gothic 3 DC procesory využije naplno. :)
Opravdu???Cetl si test na pc tuningu?Asi ne.G3 nevyuziva 2 jadro vubec.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“