Epson C42 ucpané trysky
- jardava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Epson C42 ucpané trysky
mám ucpanou trysku,azurovou slyšel jsem návod o vytažení hlavy a nasledne trochu ponořit do dest.vody ale nevm jak tu hlavu dostat ven atd poradte
- no-X
- Středně pokročilý

- jardava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- santa999
- Začátečník

- no-X
- Středně pokročilý

santa999: Jenže epson má komplet tiskovu hlavu, kterou nelze běžně z tiskárny vyndat. Navíc nevím jak lexmark, ale všichni ostatní výrobci nepoužívají lihem ředitelný inkoust.
jardava: můžeš dát tiskárnu do autorizovanýho servisu a požádat o výplach tiskový hlavy (servisy na to mají speciální čpavkovej roztok od Epsonu), ale ta úspěšnost není velká (jak jsem říkal, zaschlej epsoňáckej inkoust se rozpouští velice blbě) a stojí to tak kolem 600Kč...
jardava: můžeš dát tiskárnu do autorizovanýho servisu a požádat o výplach tiskový hlavy (servisy na to mají speciální čpavkovej roztok od Epsonu), ale ta úspěšnost není velká (jak jsem říkal, zaschlej epsoňáckej inkoust se rozpouští velice blbě) a stojí to tak kolem 600Kč...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- santa999
- Začátečník

Nevím jak to má epson, nikdy sem ho v ruce neměl, jen sem psal moji zkušenost.Jinak inkoust jde u lexmarku rozpustit lihem a nakonec u staré tiskárny canon to tak šlono-X píše:santa999: Jenže epson má komplet tiskovu hlavu, kterou nelze běžně z tiskárny vyndat. Navíc nevím jak lexmark, ale všichni ostatní výrobci nepoužívají lihem ředitelný inkoust.