Epson C42 ucpané trysky

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Epson C42 ucpané trysky

Příspěvek od jardava »

mám ucpanou trysku,azurovou slyšel jsem návod o vytažení hlavy a nasledne trochu ponořit do dest.vody ale nevm jak tu hlavu dostat ven atd poradte
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

epsonky nemají uživatelsky demontovatelné tiskové hlavy... krom toho u nich máčení moc nepomáhá, inkoust epsonu je dost svinstvo :(
Nejlepší moderátor ve výslužbě
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardava »

a dá se s tím neco delat
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Nevím jak je to u epsou, já mám lexmark a vždy veznu celou kazetu a jenom trisky ponořím do lihu a nechám to tam tak 20-30minut, tak to vypáhnu, otřu a zase je to v poho.Tu kazetu mám už přes dva roky a asi už sem ji 15x plnil a zatím to jde.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

santa999: Jenže epson má komplet tiskovu hlavu, kterou nelze běžně z tiskárny vyndat. Navíc nevím jak lexmark, ale všichni ostatní výrobci nepoužívají lihem ředitelný inkoust.

jardava: můžeš dát tiskárnu do autorizovanýho servisu a požádat o výplach tiskový hlavy (servisy na to mají speciální čpavkovej roztok od Epsonu), ale ta úspěšnost není velká (jak jsem říkal, zaschlej epsoňáckej inkoust se rozpouští velice blbě) a stojí to tak kolem 600Kč...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

no-X píše:santa999: Jenže epson má komplet tiskovu hlavu, kterou nelze běžně z tiskárny vyndat. Navíc nevím jak lexmark, ale všichni ostatní výrobci nepoužívají lihem ředitelný inkoust.
Nevím jak to má epson, nikdy sem ho v ruce neměl, jen sem psal moji zkušenost.Jinak inkoust jde u lexmarku rozpustit lihem a nakonec u staré tiskárny canon to tak šlo
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“