S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

diky :) jinak ja se sestavou viz podpis jedu na 1280, full stinovani a high detaily a nejaky cuky nepozoruju ...ale v singlu to bude chtit asi vic ramek no
..btw ..jak je to s tim hama:P
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Corgan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corgan »

Neni nekdo kdo by zahral se mnou??
ASUS Crosshair IV Formula, AMD Phenom X6 3300MHz, 4x2048MB Kingston 1600Mhz, Gainward HD4870 GS
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

kazdej kdo mate STALKERA napiste jestli budete mit o vikendu cas a jestli ano tak kdy at se nejak domluvime hamachi se poresi ale musi se domluvit cas a musime doufat ze ma kazdej stejnou verzi hry :D (ja uz mam snad 3 MP betu nebo co :D)
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

v nedeli odpoledne bych baj voko mit cas mel ...nevim jak na tom presne budu, co se tyce verze tak mam sosnutou z torrenta tu closed betu
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Tak jsem si to taky zkusil a musím říct,že se mi to po grafický stránce velmi líbí.
Atmosféra jakou jsem čekal a to měnící se počasí je taky lahůdka.
Tak doufám,že to nezmršej a budu chválit i zbytek hry.
Našel jsem tam jeden grafickej bug ( je to přeci jen nějaká beta ),když jsem skočil na vagon nad kterým byl kabel,tak jsem procházel zkrz něj.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

nevite jak se meni na third person pohled? jako to slo v predchozim open beta testu od THQ :( .. tady to vubec nejde...

no tech bugu je vic.. napriklad vypadavajici textury... na moji x1300, nebo vypadavajici zvuky.. ale porad je to beta... i kdyz vydani 12.12.2007 .. to je blizko finalu..

jinak na plnou se zacinam tesit porad vic a vic...docela si to dokazu predstavit jako onlinovku...
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

palda píše:ale porad je to beta... i kdyz vydani 12.12.2007 .. to je blizko finalu..
snad 12.12.2006 ne? :P
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

mate teda cas dneska vecer aby se skusilo to hamachi ?
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

Tak som stiahol tu MP Betu a nemozem akosi ziskat ten key. Vytvoril som na fileplanete konto a poslali mi na mail nejaky kod ale tan ma 30 cifier :roll: co s tym >?
Naposledy upravil(a) fobos dne sob 24. úno 2007, 11:41, celkem upraveno 1 x.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

keye uz se nedavaj... davno ne, pokud vim tak uz je to uzavreny... ale porad se to da hrat po lan....
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

dneska pařba? kdo se teda vsechno zucastni? wow ani nemam tak strasnou kocovinu po vcerejsku ,takze vydrzim hrat i 2h :)
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

dneska sem jeste v praci:( ...budu doma az zejtra odpoledne :-/
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

muzem dat i zejtra ,no problem :)
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

zupa ..se urco ozvu :) hlavne nezaplnte sit at se tam jeste vejdu:)
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Eandril píše:zupa ..se urco ozvu :) hlavne nezaplnte sit at se tam jeste vejdu:)
myslim ,ze budem radi kdyz nas budou 4 :) ,kdyztak ti budu drzet misto :D
Obrázek
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

[/quote]
myslim ,ze budem radi kdyz nas budou 4 :) ,kdyztak ti budu drzet misto :D[/quote]

mno mozna reknu i par kamosum:D
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

jeste sem napiste v kolik hodin by ste tak mohli at se to nejak domluvi :p
ja muzu celej vikend
crux2005
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crux2005 »

Meloon píše:Tak som stiahol tu MP Betu a nemozem akosi ziskat ten key. Vytvoril som na fileplanete konto a poslali mi na mail nejaky kod ale tan ma 30 cifier :roll: co s tym >?
palda píše:keye uz se nedavaj... davno ne, pokud vim tak uz je to uzavreny... ale porad se to da hrat po lan....
aby som to upravil na správnu mieru. Key sa u fileplanete dá dostať aj terz. Aj napriek tomu, že je napísané "Program now closed"
Kamarát dostal napr. key dnes. Takže to ešte potichu beží ...

http://www.fileplanet.com/promotions/st ... losed.aspx

stačí kliknúť dole na view your key atď :wink:

/ btw: ja mám najnovšiu betu MP aj s keyom a mám záujem zahrať cez hamachi :wink:
s pozdravom, crux.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

Tak po TRETI kdo by hral napiste v kolik mate cas :evil:
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Já bych si zahrál,od 20.00hod mám čas stoprocentně.
Přes hamachi jsem ještě nehrál,tak aspoň napsat co nastavit.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“