Vodní chlazení - diskuze

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Zamčeno

Jak si představujete budoucnost threadu o WC?

Jedeme další stovku! (veškerá voda se nadále bude řešit zde)
28
27%
Odznova! (viz č.1)
6
6%
Více threadů, teď je v tom bordel! (tři až čtyři thready, pro každou oblast zvlášť)
68
67%

Celkem hlasů: 102
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

no tak som sa na to ponorne vykaslal...a beriem prietokove..len teraz rozmyslam ze ktore....laing=drahe... :( ....tak mi ostava len eheim 1250 za 2868 Sk.. http://www.tichepc.sk/produkt/Eheim-125 ... -1126.html ...alebo HPPS za 3212 Sk ... http://www.tichepc.sk/produkt/Innovatek ... -1131.html ....len ten vytlak sa mi nevidi..ma HPPS lepsi vytlak ako 1250..?.. ktore z nich je vykonnejsie..?...a dalej sa mi zda ze HPPS ma nejake male priemery na vstupe a vystupe...pouzivat 14/10 hadice...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

vykonnejsi je 1250, innovatek si udaje HPPS vymysli ;)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

1250 je výkonější, ale podle mě je obrovskou výhodou, když jde pumpa připojit na MOLEX a nemusíš se otravovat s nějakym relé ( protože většinou se o nějaký kvalitě dá dost pochybovat ). Jako docela bych doporučil se domluvit s Casemodding.cz nebo JSC.cz, jestli ti pošlou na SVK Lainga DDC. U vás 3600SKK, u nás 1600CZK, alias 1940SKK, takže bohatě ušetříš už jenom koupí pumpy a na poštu nemusíš koukat ( ta je tuším kolem 150CZK ). Vlastně na tom webu cos postoval je všechno cenově dost mimo.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

:cry: to sou brutální ceny, radši si dojeď do čech pro DDC za 1600,- nebo D4 za 2400,-
výkon o dost jinde

\\nevíte kde by se dalo u nís koupit tohle?
Obrázek
nějak mě ty kolena začly srát
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

no tak som pozrel toho lainga D4..fakt supa... 8-) ....len toto ma este zaujima... ma tam napisane pripojky 2x1/2" nasuvne....nasuniem na nich silikonove hadicky 14/10..?....alebo ako sa ta hodnota(1/2") prepocitava na mm.?....a niekde som cital ze tie langy su nake hlucne..je to pravda?..

edit//: no a newies mi povedat ako sa to pocita na mm.....vobec ci sa to nejak pocita.. :lol: ...pre buducnost... :wink:
Naposledy upravil(a) fat4l dne sob 24. úno 2007, 14:05, celkem upraveno 1 x.
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

fat4l píše:no tak som pozrel toho lainga D4..fakt supa... 8-) ....len toto ma este zaujima... ma tam napisane pripojky 2x1/2" nasuvne....nasuniem na nich silikonove hadicky 14/10..?....alebo ako sa ta hodnota(1/2") prepocitava na mm.?....a niekde som cital ze tie langy su nake hlucne..je to pravda?..
mám tu D4, je tichá, možná ještě tišší jak eheim 1048, a hadici na to nasuneš v pohodě, se závitem ber jen pokud bys chtěl používat hadice s menšim průměrem než 10mm, ty už bys tam asi nenarval
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Neznáte někdo českej eshop s plastovejma G1/4" fitinkama a vnitřnim průměrem 10mm? Fakt se mi to nedaří najít. :(

EDIT: Jenom bych chtěl upozornit, že se kromě Casemodding a JSC dají věci na vodníka nakoupit i na www.patro.cz. Výběr mají srovnatelnej, dost věcí levnějších, něco zase dražší. V každym případě další konkurence a to se vítá :)
Naposledy upravil(a) wector dne ned 25. úno 2007, 17:14, celkem upraveno 1 x.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

wector píše:Neznáte někdo českej eshop s plastovejma G1/4" fitinkama a vnitřnim průměrem 10mm? Fakt se mi to nedaří najít. :(
zname, Pirs
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

tak jsem zbastlil plexi na grafiku. Pockam az mi prijde dalsi viscool a nekomu to poslu na test, moje 7900GT to moc neproveri

Obrázek
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Nejsou ty fitinky nějaký úzký?
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

wector píše:Nejsou ty fitinky nějaký úzký?
jj, jsou na 8/10, mam je tam na profouknuti, vyzkuseni tesnosti

vytocil jsem tam klasika G1/4
Bartek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bartek »

Jaká je tloušťka plexi? Těch 25mm?
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Bartek píše:Jaká je tloušťka plexi? Těch 25mm?
nn, 20mm
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

AlesShi: pekne pekne. :) jak to pridelavas na tu grafiku?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

myom píše:AlesShi: pekne pekne. :) jak to pridelavas na tu grafiku?
dik :)
mam objednany nerezovy spony na G80, neni to jeste stopro, jinak bezproblemu jde pod matky chytnout plechy od viscoolu, takze hooodne univezalni
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Nedavno tu nekdo daval odkaz na http://www.wroom.wz.cz/, ma te nekdo uz neco od neho doma, uvazuji, ze si od neho vezmu blok pro NB, ale porad vaham jestli radsi nevzit jistotu od viscool.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kupca píše:Nedavno tu nekdo daval odkaz na http://www.wroom.wz.cz/, ma te nekdo uz neco od neho doma, uvazuji, ze si od neho vezmu blok pro NB, ale porad vaham jestli radsi nevzit jistotu od viscool.
pokud AlesShi bude delat vetsi vyrobu svych topu, tak bych asi sel do toho viscoolu...
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Gr8 Vivec píše: \\nevíte kde by se dalo u nís koupit tohle?
u nas to nekoupis, v nemecku to maji
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

velkovyroba to nebude, ale naky udelam.

mam 4 plexi na proc, a 4 na grafiku, tak ty bych casem udelal, asi tak jeden za vikend.
Doufam ale ze mi konecne prijde dalsi viscool, uz nechci zase rozebirat komp :x
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Cujo píše:
Gr8 Vivec píše: \\nevíte kde by se dalo u nís koupit tohle?
u nas to nekoupis, v nemecku to maji
Ale jo koupis tu pruzinu na hadice. Jen ale neni barevna.
Nekde jsem ji videl ale nevim kde.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“