textovy onlinovky
Moderátor: Baneshee
- to.burda
- Nováček

-
textovy onlinovky
Tak co hraje nekdo hry treba jako je tahle http://www.travian.cz/?uc=cz1_9110 ? Nebo treba red dragon a tak?
Naposledy upravil(a) to.burda dne pon 26. úno 2007, 14:40, celkem upraveno 1 x.
- iks
- Začátečník

-
- Vivec
- Středně pokročilý

meliorannis sem hrál od jejího prvního věku (to byla hrozný, všechno bylo imba
) s přestávkama několik let, pak sem toho nechal protože to došlo až tak daleko že někdo měl z aliance službu a třeba půl noci hlídal jestli někdo nechyt koberec a pak kdyžtak všechny prozváněl, prostě magorárna, ale byli sme v topce 
chvíli sem hrál i red dragon, ale zrovna ve chvíli kdy ho zpoplatnili (nebo jak to bylo, už si moc nepamatuju) a nějak mě to moc nechytlo
pak sem i jeden čas hrál dark elf ale to jen tak na zkoušku
chvíli sem hrál i red dragon, ale zrovna ve chvíli kdy ho zpoplatnili (nebo jak to bylo, už si moc nepamatuju) a nějak mě to moc nechytlo
pak sem i jeden čas hrál dark elf ale to jen tak na zkoušku
- iks
- Začátečník

-
no prave MA me bavilo hral sem asi 5 veku ale jak se do toho zacala michat hlidka servis a podobny veci tak me to bavit prestalo po kazdym utoku cloveku dojde sms a hned musi utikat k pc jinak dostane servano od paktaru za vymlaceni pdopor
abych rekl pravdu tak nejlepsi vek byl snad ten prvni kdy clovek nezna ani silu bran 
- Rammstein
- Začátečník

- Vodnik
- Začátečník

-
RD jsem hrál asi 5 věků, pak už to bralo šíleně času, když jsme chtěli být na špici. Velmi odpočinková záležitost je Duna Online www.dunaonline.com, tak jsem od začátku, stačí na to i pár minut denně
vss Vodnik DrC+ (kp)