Testy pasty COLLABORATORY Liguid Pro ..?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Testy pasty COLLABORATORY Liguid Pro ..?

Příspěvek od fat4l »

Zdravim ...minule som niekde videl testy tejto pasty...len si newiem spomenut ze kde a ani sa mi to nejak nedari najst....takze keby niekdo nieco vedel..tak nech napise.. :oops: ....
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

no brutal ..dik... :wink:
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

má nekdo zkusenosti jak se tahle pasta roztírá????mohl by to nekdo popsat atd ? thx
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Highlander píše:má nekdo zkusenosti jak se tahle pasta roztírá????mohl by to nekdo popsat atd ? thx
roztira se dobre, dobre kryje. prirovnal bych to k nejakemu kremu na ruce malinko hustejsimu.

ale i tak se mi pracuje lepe s Artic Silver 5... tedka jsem kupil 5g tubu a ta mi zase vydrzi par roku...

\\sry placam voloviny blbe jsem si precetl nazev. jsem myslel, ze chce ceramique :oops:
Naposledy upravil(a) myom dne ned 25. úno 2007, 15:22, celkem upraveno 1 x.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

takze to neni takova ludra jako treba MX1 ktera dela spis žmolky....?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

no dobre se urcite neroztira, budu ji v prubehu tydne muset nandavat znova na cipset(tam sem dal bilou ktera je uplne napicu) a cpu (tam sem ji dal malo)
musis na to mit stetecek a delat to dukladne, fakt to neni za 10sekund, proste naneses trochu pasty a jezdis steteckem, nic na tom neni
btw celkem me zaujaly http://coollaboratory.com/en/product_metalpad.shtml, nemate s tim nekdo zkusenost?
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

no co som ja pocul tak sa hlavne dava zle dole ta pasta.....uvazujem o jej kupi..tak potom dam vediet ze ako to prebehlo....ale zas tak skoro to nebude... :twisted:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ja ji mam doma klidne se ptej na co chces :-D
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

tak nejak som sa docital ze tato pasta sa nesmie pouzivat na hlinik..rozoziera ho...a tak vo vzduchu visi otazka ze z coho su vyrobene IHS-ka....na opt,C2D,G80....niekde som cital ze by to mala byt med....s nejakou povrchovou upravou..je to tak..?...
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

mala by to byt poniklovana med ak ma pamat neklame(mozem sa mylit)
otazka je napr taky zalman vf700 alcu :shock:
totiz tam je aj med aj hlinik
tam ta pasta asi moc nesadne
sry mam strasne pomaly net, je v tych linkoch porovnanie cena vykon??
totiz este mam nejakych 20g ceramique a rozmyslam ze by som isiel do coollaboratory ale co som nasiel link tak 0.3ml za 439sk priblizne
Naposledy upravil(a) jcdenton12 dne pon 26. úno 2007, 16:42, celkem upraveno 1 x.
...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

cena vykon porovnani tam myslim neni
ta pasta by se nemela pouzivat na chladice s hlinikovou zakladnou, ale na xtremesystems delali test a nic se nestalo
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

no mne neslo o material chladica...tam mam totiz naisto med....medene bloky...len o ten IHS....no a ta pasta..ja ju objednavavam z tntradu....a myslim ze cena vykon je v pohode....je o 120 SK drahsia ako silver 5.... http://www.tntrade.sk/shop/index.php/de ... liguid-pro ....
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

bracho kdyby to neco delalo s IHS tak ho mam cely rozezrany, rikam ze pastu mam 3/4 roku jak na cpu tak na gpu
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

Cujo píše:...........
jasne ..to chapen..len jcdenton12 vravel nieco o zalmanovi..tak na to som reagoval...ze ja neriesim problemy s chladicom ale s ihs..ale inak dobre veidiet ze to je spolahlive.. :oops:
Joshuevara
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joshuevara »

Kdyz se podivas na stranky Coollaboratory mas tam manual a odkazy na testy takze kdyby to neco melo udelat s ihs tak to tam asi. Co pisou je opatrnost pri sundavani ze se musi seskrabnout ci co ... Staci cist aspon doufam ... a mozna se pletu ...
Intel Core2Duo E6300 1.86@3.4Ghz + Scythe Ninja, Asus P5B Deluxe, Geil DIMM 1024MB DDR II 800MHz CL4, HDD WD 160GB RE, Asus 7600GT 256MB,DVD/RW LG 4160B, Fortron 350W
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Pisou tam ze se da dobre pouzit neco na lesteni chromovanych veci napr na aute, sam neco takoveho pouzivam
Oi!@n
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oi!@n »

Pred chvilkou sem ji nanasel a je to teda peklo. Rozetrit to vubec neslo. Cely IHS bylo potreny jen takovou jemnou vrstvou. Dal jsem tedy kapicku na stred a primackul chladic, cimz vznikla vrstva podobna tem co jsem videl na fotkach v recenzich. Tak snad to bude makat za ty prachy. Schvalne sem pak napisu rozdily v teplotach mezi touto pastou a AC Silver 5.
Macbook Pro 13 2020 | i5 / 16 /512
Capi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Capi »

No jsem opravdu zvědavý o kolik pujde dolu ...
My PC: .:CPU:. Intel P4 3,0GHz bohužel 2,0Ghz - 15x133MHz, .:Deska:. Asus P4PE2-X - i845PE, .:HDD:. Maxtor 120GB, .:RAM:. 2x 512MB Apacer PC3200 DDR bohužel 333MHz, .:GK:. ATI AH2600PRO 512MB, 600/1000Mhz, .:TV:. WinFastTV 2000XP, .:LCD:. Videoseven 17", .:Volant:. Logitech G25.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ja jsem si ju obednal taky a pristi tyden snad bude doma....kdyz nebudu linej tak sundam blok nahodim novyho Fuziona s colaboratory a reknu jestli to k necemu bylo nebo ne :roll:
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“