Nejde zapnout

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
pyty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nejde zapnout

Příspěvek od pyty »

Zdravim, dnes se mi doma znicehonic vypnul sam od sebe pocitac. Ted stale nejde zapnout...proste ani se nezapne, zadnej bios nic.. Zasuvka jde :) Cim myslite ze to muze byt? Zdroj, popr. co, naka pojistka? mohla by to byt napajeci baterie ktera je u biosu?? Pocitac je uz docela pametnik, mame ho cca 7let. Poradte diky
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde zapnout

Příspěvek od Palec123 »

pyty píše:Zdravim, dnes se mi doma znicehonic vypnul sam od sebe pocitac. Ted stale nejde zapnout...proste ani se nezapne, zadnej bios nic.. Zasuvka jde :) Cim myslite ze to muze byt? Zdroj, popr. co, naka pojistka? mohla by to byt napajeci baterie ktera je u biosu?? Pocitac je uz docela pametnik, mame ho cca 7let. Poradte diky
Hmm to mohlo odejit cokoliv.. Ale hlavne - PC se nezapne vubec, nebo se roztoci alepson chladice?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

To vypadá na zdroj, jestli to ani neroztočí vetraky...zkus z jineho PC si pujčit..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
pyty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pyty »

Palec123 píše:Ale hlavne - PC se nezapne vubec, nebo se roztoci alepson chladice?
Neroztočí..
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

pyty píše:
Palec123 píše:Ale hlavne - PC se nezapne vubec, nebo se roztoci alepson chladice?
Neroztočí..
Takze zrejme to co napsal Dzin
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“