Zkukovka

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zkukovka

Příspěvek od jardava »

Mám realtek ac97 a blbne mi u her se se treba potlačuje zvuk u nekterých efektů atd tak jsem se chtel zeptat jestli to vymnenit za http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P000000CGD
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

1. Pokud nemáš nainstalované nové ovladače na zvukovou kartu tak to udělej a možná to přestane blbnout.
2. pokud chceš samostatnou zvukovku tak rozhodně ne tu co jsi uvedl protože to by bylo jak z bláta do louže, jako minimum pro hry bych doporučil tuto http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... P0X000082X
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardava »

ty ovladače jsem hazel na ac97 jsem tam mel z cd od MB a stahl jsem verzi 3.88 a to same takze jeste taham novejsi 3.98
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

jj, tohle se u integrovaných kodeků stává. Buď Audigy SE, popř. starší SB Live! - seženeš pod 300.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

F1l1p píše:jj, tohle se u integrovaných kodeků stává. Buď Audigy SE, popř. starší SB Live! - seženeš pod 300.
No nevím,stávat by se to nemělo.Pokud je to HW problém,tak je to na reklamaci.U mě šlape Realtek ALC850 na desce od Gigabyte naprosto bezproblémově,odrušení je výborné,nezaznamenal jsem žádné problémy.
Vidím to spíš na SW problém.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, nemělo. Ale stává hlavně u těch starších kodeků. Navíc tvůj ALC 850 se dává na lepší desky... Znám hodně lidí, kteří kvůli takový problémům přešli na normální zvukovku a nakonec byly i spokojení kvůli lepší kvalitě zvuku.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

F1l1p píše: Navíc tvůj ALC 850 se dává na lepší desky... Znám hodně lidí, kteří kvůli takový problémům přešli na normální zvukovku a nakonec byly i spokojení kvůli lepší kvalitě zvuku.
Já mám úplně obyčejnou a jednu z nejlevnějších desek
zvukovku jsem měl dřív audigy 2 ZS,tu jsem prodal,teď používám toho Realteka a nic mi nechybí.Když jsem toho Realteka vyzkoušel pořádně,zjistil jsem,že kupovat drahou zvukovku k obyč. PC repro je fakt jenom vyhazování peněz.
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardava »

zkusil jsem asi 6 her a u ceho je akorat problem je ze u flatoutu2 nejdou slyset zvuky kdyz do neceho narazim,jinak ostatn hry v poho,kdysi jsem takový problém nemel,jsem dnes daval xp misto visty a ve viste to bylo ok takže když tak mozna jeste reinstall xpa
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

měl jsi tam ty nové ovladače,jo?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

JJ, ale on má nejspíš ALC 65X... ->655 mám taky na desce u PC a různé šumění (práce disku, atd.) slyším pořád. Hry už skoro nehraju a když jsem hrál, tak jsem měl taky nějakou Audigy...
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardava »

jo mel ale asi pre 3 týdny jsem mel na xpu klasiky z cedla od mb a zvukarna slapala normalne
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardava »

a jeste v xp kdyz mam treba loading u mafie,atd tak v repru "bručí" ale jak mile to najede do hry tak je to v poho na viste jsem nic takového nezaznamenal
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardava »

problem vyresen bylo to v nastavení ovladače už to jede tak jak má můžete to locknout
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Myslel jsem si,že to bude SW problém.Hodně lidí v takovém případě běží koupit novou zvukovku,podle rad tady na fóru.Ale jak jsem řekl,kdyby to byl HW problém,je to na reklamaci.Je dobré,že jsi to vyřešil a ušetřil jsi prachy,které by jsi zbytečně vysolil za novou zvukovku.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

NobodyLovesMe píše:Myslel jsem si,že to bude SW problém.Hodně lidí v takovém případě běží koupit novou zvukovku,podle rad tady na fóru.Ale jak jsem řekl,kdyby to byl HW problém,je to na reklamaci.Je dobré,že jsi to vyřešil a ušetřil jsi prachy,které by jsi zbytečně vysolil za novou zvukovku.
jj, souhlasím, ale měl napsat hned že mu to předtím jelo dobře a teď už ne.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“