Help s Ram

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Martan11
Nováček
Nováček

Help s Ram

Příspěvek od Martan11 »

Zdarec mam problem s paměti ram mam zakoupeny 256 DDR 400 cl 3 + 512 DDR 400 cl 2.5 Kdyz mam pc zaply delši dobu tak se samovolne vypinaji alplikace jako je trebe internetovi prohližeč nebo ruzdne hry občas se i restartuje PC mam odskoušeno ze blbne jen 512 skoušel jsem ju totiš zapojit samostatně.256 beha v pořadku
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Nějaké podrobnější nastavení pamětí? Základní deska? Já nemám jak cool.user křišťálovou kouli abych si zjitlil co potřebuju. :wink:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Martan11
Nováček
Nováček

Příspěvek od Martan11 »

Mr. Dirk píše:Nějaké podrobnější nastavení pamětí? Základní deska? Já nemám jak cool.user křišťálovou kouli abych si zjitlil co potřebuju. :wink:
Takže
zakladni deska Asus K8V-X,
graficka karta VGA Asus A9250/TD,128 DDR,DVI-D,TV-out,
Procesor AMD sempron 2800+
Ram 256 DDR 400 CL 3+512 DRR 400 CL 2.5
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Dals je na CL3? Projeď je memtestem. Pokud blbne ta 512 aj sama tak reklamace.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Lázňator
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lázňator »

zkus memtest86 a uvidíš jestli ti to hodí chybu nebo ne
Phenom II X3 720 Black@ 3.65Ghz,GA-MA790x-DS4,4Gb ram 1066+ 5-5-5-15,HD7750 800/4500, LCD 22" SAMSUNG
Odpovědět

Zpět na „Paměti“