Kl3p_co. píše:hmm a rozbehnem to aspon na minime s GeForce 6800,Pentium 4 takt 3.4 GHz(este nieje C2D,ale bude) a 2GB RAM?
jestli je ta 68ka aspon GT tak to na medium urcite das,to ses nekde vykonove mezi 76GS a 76GT
Moderátor: Baneshee

Kl3p_co. píše:hmm a rozbehnem to aspon na minime s GeForce 6800,Pentium 4 takt 3.4 GHz(este nieje C2D,ale bude) a 2GB RAM?

budova spojena s elektrarnou ti zere o neco malo min energie. takovej bonusPzKpfw VI Tiger píše:Ted otazecka. Jaky je rozdil mezi elektrarnou od ktere vedou takovy ty cary k budove a tou ktera to nema? Jo a kde se berou ty obrovske jednotky? Treba ti pavouci?![]()

Taky mas 88GTS, to 2ujadro ma asi spis vetsi smysl pro lidi co maj obstarozni agp nebo prumerny grafiky jako ja, to co mas v 3dmarku6 ja mam v 3dmarku5HEAD píše:No je ale zajimavy, ze vsude v diskuzich a recenzich ctu, ze 1 jadrovy cpu nestaci.Zajimavy, ze me to jede na 1 jadrovim cpu v pohode.Pod 20 fps mi to vetsinou nejde.A to i kdyz uz mam limit jednotek...
Hraju to v 1024x768 vse max 4xAA 16af.Mozna v MP v 8 lidech by to mohlo byt znat, ale v singlu zalezi hlavne na GK.