Gigabyte 965P-DS4 (775, P965 + ICH8R)
Moderátor: Eddward
- Jirka_007
- Začátečník
Buhvi co s deskou dělali
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@2,8GHz =) | MB : GIGABYTE DS4 P965 F8 rev. 1 | RAM : 2x512 DUAL DDR2 Corsair 800MHz | HDD : WD 200GB SATA 2 ( 8MB C.) | GK : Sapp. ATi R. 1950pro 256MB | PSU : Enermax L. 500W | CASE : AeroCool AeroEngine 2 OS : XP, Debian | Monitor SAMSUNG 940BW WIDE
- jrk
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- schali
- Začátečník
nech ctenare diskuzi at se sami rozhodnou kdo tady co siri, tady se resi problemy s deskama, pokud chces delat reklamu nejake firme zaloz si vlastni thread a neotravuj s prispevkama, ktery nic neresi.Max Casper píše:Takovéto ničím nepodložené generalizace mám ze všeho nejraději. Když deska blbne mě, tak přeci musí blbnout i všem ostatním. A jestli ne hned, tak časem určitě.
Téhle desky se u nás prodaly možná tisíce a těch pár jednotlivců, kteří si stěžují na fórech, nejsou rozhodně reprezentativní vzorek. Kdo nemá s deskou problémy, tak asi nemá potřebu chodit do diskuzí a postovat o tom, jak mu deska krásně valí.
Konkrétně schali už šíří paniku na minimálně druhém fóru, co jsem si všimnul.
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník
-
Hm taky by to mohlo byt zaloba pro sireni poplasne zpravy ci poskozeni obchodni znacky. Takze brzdi panacku brzdi. Jestli nedelas v servisu ci nekde na prodejne, tak urcite nevis procenta. Jasne ?schali píše:nech ctenare diskuzi at se sami rozhodnou kdo tady co siri, tady se resi problemy s deskama, pokud chces delat reklamu nejake firme zaloz si vlastni thread a neotravuj s prispevkama, ktery nic neresi.Max Casper píše:Takovéto ničím nepodložené generalizace mám ze všeho nejraději. Když deska blbne mě, tak přeci musí blbnout i všem ostatním. A jestli ne hned, tak časem určitě.
Téhle desky se u nás prodaly možná tisíce a těch pár jednotlivců, kteří si stěžují na fórech, nejsou rozhodně reprezentativní vzorek. Kdo nemá s deskou problémy, tak asi nemá potřebu chodit do diskuzí a postovat o tom, jak mu deska krásně valí.
Konkrétně schali už šíří paniku na minimálně druhém fóru, co jsem si všimnul.
- zombux
- Odborník PCT
řekl bych že není nutný tady hned nadávat na gigabyte, ale to že má několik lidí stejnej problém už samo o sobě není normální a ve mě to natolik potvrdilo důvěru v kvalitu značky gigabyte, že si radši kupuju Asus
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Luděk
- Začátečník
-
asus ma svych problemu u serie P5B taky dostatek, takze bych ji moc nevyzdvihoval ..zombux píše:řekl bych že není nutný tady hned nadávat na gigabyte, ale to že má několik lidí stejnej problém už samo o sobě není normální a ve mě to natolik potvrdilo důvěru v kvalitu značky gigabyte, že si radši kupuju Asus
- Ghost_svk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ziadna znacka nikdy neurobi 100% spolahlive, bezproblemove a stabilne dosky...Vzdy sa najdu uzivatelia ktory maju s nimi problem.Ale ide o to ze casto to nemusi byt len doskou ale proste nekompatibilitou alebo len jednoducho "uzivatelom".Cize nevidim dovod preco hned nadavat na Gigabyte (ci ASUS atd.)Luděk píše:asus ma svych problemu u serie P5B taky dostatek, takze bych ji moc nevyzdvihoval ..zombux píše:řekl bych že není nutný tady hned nadávat na gigabyte, ale to že má několik lidí stejnej problém už samo o sobě není normální a ve mě to natolik potvrdilo důvěru v kvalitu značky gigabyte, že si radši kupuju Asus
Ide vsak o to ze su na trhu znacky ktorych dosky maju viac problemov ako je "normalne" (ECS a spol) a su znacky ktorych dosky su kvalitne a viac-menej spolahlive (tych je podla mna viac)...
Ja plne suhlasim s Max Casperom ten to pekne povedal.....
- schali
- Začátečník
"Hm taky by to mohlo byt zaloba pro sireni poplasne zpravy ci poskozeni obchodni znacky. Takze brzdi panacku brzdi. Jestli nedelas v servisu ci nekde na prodejne, tak urcite nevis procenta. Jasne ?"
sireni poplasne zpravy, lol dalsi komediant, ses vubec normalni?ten kdo je poškozeny jsem ja, doufam ze kdyz jsem to ted tak pekne explicitne napsal, tak uz je ti to jasny panacku.)
vis co, puvodne jsem chtel pockat, ale udelam to jinak, ja vezmu tu desku na prodejnu kde sem to kupoval, reknu jim ze jede, ale s tim ze kdyz si ta vosna zamane tak klekne a odmita se nastartovat pocitac, reknu jim ze chci novou, nejlepe hned a nebo v nejake zrychlene reklamaci, vsak proc bych mel taky cekat - je to chyba firmy Gigabyte nikoli moje.Aaa uvidime co me reknou, pokud budou naky problemy tak se neboj ze to tady a treba i jinde nenapisu a tvuj nazor na tom nezmeni absolutne nic, pokud me to ovsem vymeni-nejlip hned a deska bude fungovat ok, sem ochotnej svoje vyroky odvolat, zrejme se ti pak ulevi na dusi:)))
sireni poplasne zpravy, lol dalsi komediant, ses vubec normalni?ten kdo je poškozeny jsem ja, doufam ze kdyz jsem to ted tak pekne explicitne napsal, tak uz je ti to jasny panacku.)
vis co, puvodne jsem chtel pockat, ale udelam to jinak, ja vezmu tu desku na prodejnu kde sem to kupoval, reknu jim ze jede, ale s tim ze kdyz si ta vosna zamane tak klekne a odmita se nastartovat pocitac, reknu jim ze chci novou, nejlepe hned a nebo v nejake zrychlene reklamaci, vsak proc bych mel taky cekat - je to chyba firmy Gigabyte nikoli moje.Aaa uvidime co me reknou, pokud budou naky problemy tak se neboj ze to tady a treba i jinde nenapisu a tvuj nazor na tom nezmeni absolutne nic, pokud me to ovsem vymeni-nejlip hned a deska bude fungovat ok, sem ochotnej svoje vyroky odvolat, zrejme se ti pak ulevi na dusi:)))
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
- walfischberg
- Začátečník
Osobně jsem s deskou spokojený. Pár nedostatků se najde, ale mohlo to být mnohem horší. Každý ať si říká co chce, má na to právo. A my zase máme právo nesouhlasit. Nakonec, jak říká jedno moudro, svoboda slova je svoboda toho s odlišným názorem. Tolik k mému názoru na věc.
Intolerance is evidence of impotence.
CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
- barjos
- Nováček
-
Také se po zlevnění pamětí rozhoduji o zakoupení DS4. Volal jsem kamarádovi který pracuje v TS Bohemii kde sestavy BARBONE GOLD CAD plus s těmito deskami nyní r2 prodávají delší dobu : http://www.barbone.cz/?strsort=5MV&str=0&t=PC a byl jsem ujištěn že počet reklamací vad na těchto deskách desek je zanedbatelný! Prý kdyby to bylo tak hrozné tak by jimi svoje sestavy neosazovali. Tak jak se tedy pravda a jak se správně rozhodnout?walfischberg píše:Osobně jsem s deskou spokojený. Pár nedostatků se najde, ale mohlo to být mnohem horší. Každý ať si říká co chce, má na to právo. A my zase máme právo nesouhlasit. Nakonec, jak říká jedno moudro, svoboda slova je svoboda toho s odlišným názorem. Tolik k mému názoru na věc.
- Drummz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
disky AHCI
cus lidi, musel sem vratit jeden sata2 disk otci zpatky do compu, takze mi zbyl pouze muj sataII 320GB a starej IDE 120GB. Ma smysl mit zaple AHCI, nebo to ma smysl, pouze kdyz sou dva a vice sataII disků??
i7 2600k
Asus P867 v3.1
2x4GB corsair 1333Mhz
750w corsair
Asus P867 v3.1
2x4GB corsair 1333Mhz
750w corsair
- kingbean
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Jirka_007
- Začátečník
Ty heatpipe maji bejt nejteplejsi Ale ja i kdyz hraju tak na nich ruku udrzim a nezdaji se mi ze by nejak moc hřáli ...kingbean píše:jake mate tepoty chipsetu?? nerikam ze je jiste, ze by to zpusobovalo vyse uvedene problemy, ale mamvsecko kolem 40 hadr, cpu i grafiku, ale deska ma 40stupnu chvilku po zapnuti a heatpipe na desce je nejteplejsi vec co v pc mam a neni tepa jako tepla, ale tepla jakoze ehce pali
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@2,8GHz =) | MB : GIGABYTE DS4 P965 F8 rev. 1 | RAM : 2x512 DUAL DDR2 Corsair 800MHz | HDD : WD 200GB SATA 2 ( 8MB C.) | GK : Sapp. ATi R. 1950pro 256MB | PSU : Enermax L. 500W | CASE : AeroCool AeroEngine 2 OS : XP, Debian | Monitor SAMSUNG 940BW WIDE
- Surgical
- Začátečník
-
- cubes
- Nováček
-
- grizzli
- Nováček
-
Základní desky se Socketem 423, 478, 479 a T
Kde jsi koupil revizi 3.3 ?
- cubes
- Nováček
-
- Hosenfeld
- Začátečník
Instaluješ ty ovladače na čistym systému nebo na nějakym ze starýho kompa? To je jediná možná příčina, která mi napadá.cubes píše:tak jsem se konečně stal majitelem téhle desky, ale objevil se mi problém nemůžu zprovoznit zvukovku. v biosu je povolená, ovladače z cd nefungujou a z internetu taky ne, pořád mi to píše že nebylo nalezený žádný zařízení na směšování zvuku. Mam revizi 3.3
nevěděl by někdo čím by to mohlo být?
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- cubes
- Nováček
-
- Hosenfeld
- Začátečník
Hm, tak bych ještě zkusil vyresetovat BIOS(může tam bejt nějaká blbost nastavená), popřípadně ho aktualizovat, pokud už teda ta deska nemá verzi F8 + ještě jednou reinstal systému, kdyby to nepomohlo, tak bych to hold reklamoval.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer