Vista Codec Package

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Vista Codec Package

Příspěvek od zombux »

po laborování s mnoha verzemi ffdshow a později spokojené kombinaci CCCP + QuickTime Alternative a Real Alternative jsem objevil Vista Codec Package. zdá se že autor na něm tvrdě pracuje a konzultuje problémy s lidmi na fóru a obratem vydává nové verze.

VCP je něco na způsob All-In-One ale nemělo by to dělat bordel, alespoň já se s žádným problémem nesetkal. zdá se že pod Windows XP je to naprosto ideální balík kodeků na přehrávání úplně všeho. pod Windows Vista jsou zatím hlášeny problémy, takže je to spíš tak na testování ale uvidíme časem...

fórum a link ke stažení zde http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=66826

co obsahuje: http://shark007.xpdnc.org/description.txt

budu rád za jakékoli zkušenosti, uvidíme jestli jsem objevil ideální balík kodeků doporučitelný všem kdo zatím žádný rozumný balík kodeků nemají, nebo se objeví problémy.

pokud spokojeně používáte CCCP a vše funguje, toto asi nebude nic pro vás. ale pro čistou instalaci to vypadá jako celkem jasná trefa :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No snad to bude ok, zatim hodně packů jede když na PC nedelaš video a nesleduje TV a Sat pak teprve nastavají kolize....
No necháme se překvapit...ja používam NIMO kodekdy ale instalace je náročnejší, musiš krokove vybirat co potrebujes jak se spletes tak je to na reinstal :)))
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

ja pouzivam satsuki decoder pack a jsem s nim spokojen taky ma kodeky na vsechno od mobilnich formatu az po klasicky proste snad vse :P
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“