jde i nejede myš

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Benč
Nováček
Nováček

jde i nejede myš

Příspěvek od Benč »

zaprvé bych se chtěl omluvit jestli tato diskuze e v blbe sekci nebo ta něco , jsem tu poprve.
a ted k problemu je jednoduchej ale nevim co s tim když zapnu kompl a najede do Windowsu tak mi nejede myš , ale když ho restarutuju tak mi pak jede , vždycky jede až na podruhe , aji když jsem stahl original ovladače z Genius s tranek tak to stejny a nedavno jsem formatoval disk a pořád to nejede , nevite teda někdo co s tím pleasE!:o)Nebavi mě zapínat kompl na 2x :O(
NorbiWRC
Nováček
Nováček

Příspěvek od NorbiWRC »

mas to na PS2 alebo USB ? PS2 by malo fungovat na 100%, lebo inac to nie je dobre
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No zkus kdyžtak redukci....sestava jaka? Jednou mi pro podobnem problemu pomohlo reinstalovaní nevějších driverů na MB.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kreso
Začátečník
Začátečník

mys

Příspěvek od kreso »

ahoj
mam podobny problem moja myska trust (usb) mi sice funguje ale celkom casto sa odpoji a znova po cca 2 sec pripoji...je to sprevadzane tym zvukom ako ked sa pripoji nieco cez usb a dokonca mi niekedy prestane fungovat kolecko a na to pomaha iba opatovne pripojenie
dik
Benč
Nováček
Nováček

Příspěvek od Benč »

myš mám na ps2 ale dělá to poslední měsic inak nikdy s nou nebyly žedný problemy a to ju mám asi rok už
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“