jak nainstalovat ALC kodek 7.1 do PC

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jak nainstalovat ALC kodek 7.1 do PC

Příspěvek od crashPC »

Je to strašně jednoduchý - mám instalátor pro zvukovou kartu a když ho spustim, napíše se mi že nebude instalovat na windows XP bez SP. mám ty první XPéčka na který zaboha SP nemůžu nainstalovat. zkoušel sem i volat na microsoft infolinku a oblafnout je s tim že mi windowsy umřely spolu s mrtvim diskem ale nedali se :-) a nijak mi nepomůžou, prej mam koupit nový. když zkusim nastavit kompatibilitu tak to nepomáhá a když nainstaluju software pomocí windowsů (soubory inf a knihovny dll + zbytek) tak se vše nainstaluje ale na konci vyskočí hláška že nainstalovanej hardware se nepodařilo spustit :-( neví někdo?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
radushak
Nováček
Nováček

Re: jak nainstalovat ALC kodek 7.1 do PC

Příspěvek od radushak »

crashPC píše:Je to strašně jednoduchý - mám instalátor pro zvukovou kartu a když ho spustim, napíše se mi že nebude instalovat na windows XP bez SP. mám ty první XPéčka na který zaboha SP nemůžu nainstalovat. zkoušel sem i volat na microsoft infolinku a oblafnout je s tim že mi windowsy umřely spolu s mrtvim diskem ale nedali se :-) a nijak mi nepomůžou, prej mam koupit nový. když zkusim nastavit kompatibilitu tak to nepomáhá a když nainstaluju software pomocí windowsů (soubory inf a knihovny dll + zbytek) tak se vše nainstaluje ale na konci vyskočí hláška že nainstalovanej hardware se nepodařilo spustit :-( neví někdo?
Co takhle nainstalovat nove win s integrovanym sp2?
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“