jak nainstalovat ALC kodek 7.1 do PC
- crashPC
- Mírně pokročilý

jak nainstalovat ALC kodek 7.1 do PC
Je to strašně jednoduchý - mám instalátor pro zvukovou kartu a když ho spustim, napíše se mi že nebude instalovat na windows XP bez SP. mám ty první XPéčka na který zaboha SP nemůžu nainstalovat. zkoušel sem i volat na microsoft infolinku a oblafnout je s tim že mi windowsy umřely spolu s mrtvim diskem ale nedali se
a nijak mi nepomůžou, prej mam koupit nový. když zkusim nastavit kompatibilitu tak to nepomáhá a když nainstaluju software pomocí windowsů (soubory inf a knihovny dll + zbytek) tak se vše nainstaluje ale na konci vyskočí hláška že nainstalovanej hardware se nepodařilo spustit
neví někdo?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- radushak
- Nováček

Re: jak nainstalovat ALC kodek 7.1 do PC
Co takhle nainstalovat nove win s integrovanym sp2?crashPC píše:Je to strašně jednoduchý - mám instalátor pro zvukovou kartu a když ho spustim, napíše se mi že nebude instalovat na windows XP bez SP. mám ty první XPéčka na který zaboha SP nemůžu nainstalovat. zkoušel sem i volat na microsoft infolinku a oblafnout je s tim že mi windowsy umřely spolu s mrtvim diskem ale nedali sea nijak mi nepomůžou, prej mam koupit nový. když zkusim nastavit kompatibilitu tak to nepomáhá a když nainstaluju software pomocí windowsů (soubory inf a knihovny dll + zbytek) tak se vše nainstaluje ale na konci vyskočí hláška že nainstalovanej hardware se nepodařilo spustit
neví někdo?