POMOC S LAZENÍM TV KARTY
- BigZahry
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
POMOC S LAZENÍM TV KARTY
Koupil jsem si TV kartu pinnacle PCTV DVB-T PCI a po sáhodlouhé a vyčerpávající instalaci se mi povedli ji sprovoznit, ale najednou další problém. Připojil jsem anténu (velice kvalitní) a nemohu naladit programy ČT1 a 2 a novu! Co s tím???
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: POMOC S LAZENÍM TV KARTY
Nechápu proč pred koupi TV tuneru si tu neprojdeš nejake thready? pak by si si nekoupil nic tak problematickeho a koupil neco od osvedčeneho Leadteka...BigZahry píše:Koupil jsem si TV kartu pinnacle PCTV DVB-T PCI a po sáhodlouhé a vyčerpávající instalaci se mi povedli ji sprovoznit, ale najednou další problém. Připojil jsem anténu (velice kvalitní) a nemohu naladit programy ČT1 a 2 a novu! Co s tím???
No normu mas nastavenou dobre?
- BigZahry
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Obvykle při instalaci tuneru. Musí (mělo by) se tě to zeptat na stát a připojení (cable, nebo antenne). A tam by v roletovém menu mělo býti také Czech PAL (možná ještě PAL_BG, PAL_DK)A ta norma se nastavuje jak?
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- BigZahry
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- BigZahry
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- BigZahry
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Driver 350
- Nováček
Čau, to máš v pořádku, já mám taky Pinnacle (260e). Pinnacle fungují, je to tim, že jsi naladil jen jeden multiplex. Multiplexy jsou A a B, víc neznám. Jeden má CT1, CT2, CT24, CT4 Sport , NOVA a ve druhém muliplexu jsou ty stanice co píšeš ty.BigZahry píše:jo to tam bylo, to jsem nastavil! Alo pořád můžu naladit pouze primu, noe TV, 24.CZ a óčko!
Já když vemu tuner ke 3 km vzdálenému kamarádovi, tak naladí tvoje stanice (prima, óčko, atd). Doma v pokoji naladim CT1, CT2, CT24, CT4 Sport , NOVA a když z videa vytáhnu velkou sřešní anténu, tak naladim oba multiplexy, takže mám všechny dostupné stanice.
Musíš najít takovou pozici, abys chytil všechno. Jinak to máš nastavený dobře - v opačném případě bys nechytil nic.
Já zase řešim, že mám rozhozen zvuk vůči obrazu (při nahrávání), ale to sem nepatří....
Posunutí zvuku vůči obrazu vyřešeno - zvětšil jsem prioritu programu z "normální" na "vysoká"