Black And Blue

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
morado
Nováček
Nováček

Black And Blue

Příspěvek od morado »

tak jsem zkusil trochu přidat na vzhledu mojí old case :D
ještě není hotovej,chybí plexi skla a ventilátory...každopádně až to budu mít přihodím fotky... jo a kdyby vás něco napadlo co by se dalo vylepšit tak to sem pisnete... ještě uvažuju nad barvou těch plexi nevim jestli čiré nebo modré ale to se časem podá :wink:

Jinak je to klasická ATX case,zdroj byl původně 350w,teď 550w
ten přední panel slouží k regulaci ventilátorů a připravuju ještě equalizer kterej bude reagovat na zvuky z pc :D ,v bočnici je vyřezaný otvor pro plexi ve kterým budou 2 modre ventilátory stejně jako v tom zadním výřezu.Cele je to nasvícené modrýma neonama.

Obrázek

takhle vypdal před moddingem

Obrázek

nástřik plničem

Obrázek

červený metalický paint
Obrázek

černý paint metalíza
Obrázek

a tohle už je skoro final build :D
Obrázek

Obrázek

Obrázek

vnitřek pc...sice bordel v kabeláži ale tu jsem ještě pořádně nedořešil ..

Tohle je zatím vše,ještě dohodím fotky až budu mít to plexi sklo
Naposledy upravil(a) morado dne stř 28. úno 2007, 22:30, celkem upraveno 19 x.
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Zatim to vypada celkem dobre, ale je nejak divne, ze se tu nezobrazily obrazky
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Sekl ses o sekci, ale to nevadí :)

Hezká práce na barvě, možná je ta červená až trochu jasná a vzhledem k tomu že ta case působí docela "zapuštěně", zkusil bych zapustit ty přední ovladače něčeho trochu víc dovnitř. A ty diody za matné plexi ;)
A taky dát mechaniku za záslepku by se líbilo, teda aspon me...

//Stoobi - přesun do vhodnější sekce
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

zatim nic moc, ta cervena by byla lepsi tmava s metalizou (hodne tmava)
a ta dira vpredu je mi uz okoukana a zrovna tahle na me nepusobi pekne kdyz je tam ten rost... jinak nastrik peknej ale nicim zajimavy case

ta cervena nema hloubku te metalizy a pusobi plastove, a ty katody bych byt tebou nekam schoval, aby jen nasvicovaly, ne aby byly videt..
Naposledy upravil(a) M4r1hu4n3 dne čtv 1. bře 2007, 14:33, celkem upraveno 1 x.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stany002 »

musim souhlasit s M4r1hu4n3. Nic moc. Já v tom nevidim nic jinyho nez ze jsi vyrizl diru na fan + bucnici a nastříkal jsi to. Nastrik je docela pekny ale vyc chvalit nebudu. Promin, ale neni co! Jo a hlavne z toho neudelej kolotoc :-)
winkja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od winkja »

moc mi tma nesedí to červeny čelo a v něm modrej větrak... moc to k sobě nejde
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Jeste mozna tu UV katodu (nebo to mas neon) by chtelo nejak umistit lepe... zalezi kde PC bude... aby ti to netahlo moc na oci, tak by mel byt zdroj vic schovan :wink:
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
xmickey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmickey »

Nejdou ty obrázky.... IC.cz nebyl dobrý nápad.... :?
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Coze??.... ty obraky jedou ... aspon u me a to jak v IE tak i v Opere. Mozna s tim asi byly problemy, kdyz to autor upravil 19 krát :roll:
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Práce je odvedená dobře, ale já bych osobně volil jen dvě barvy a to tu červenou a černou, jen se nad tim zamysli že by to vypadalo určitě líp s červenym fanem a červenym neonem :-D :wink:
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Jinak mi nesedi ty cerveny diody pod potenciometrama... to ma slouzit k cemu?... jako kontrolky k nim a nebo k PC ? :oops:
fojtala
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fojtala »

dobre odvedena prace.. ale urcite kourove plexi by se k tomu hodilo.. jeste snad neco dat na tu druhou bocnici.. nejky nastrik nebo neco takoveho..
Acer TravelMate 7730 G
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

zakladna chyba ktoru som aj ja spravil :-)
prilis veliky otvor na bocnicu si spravil.. stacilo vyrezat mensi a v nejakom krajsom tvare.. inac fajn.. ale osobne by som namiesto tej cervnej dal oranzovu a vyhol by som sa tej modrej neonke.. hlavne nedaval dole pretoze ako sa nan budes pozerat tak ti vpali do oci len ta neonka.. ked tak ju lepsie nejako tam spracuj..
dalsie by som dal hore na bednu nejaky vetrak ci uz 80mm abo 120mm.. (zlepsi ti to chladenie v takej bednu, mne osobne to na takej bedni zvysilo velmi efektivitu chladenia + by to fajn vyzeralo)
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

no on to ma presne jako ja, na ty bocnici je takovej prolis podle kteryho se to pekne reze, taky jsem pak zjistil, ze by bylo lepsi to udelat asi mensi, ale bylo pozde...
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

winkja píše:moc mi tma nesedí to červeny čelo a v něm modrej větrak... moc to k sobě nejde
JJ, s tím souhlasim i já. Nevypadá to moc "vábně". Měls to nechat ve dvou barvách. Jináč ta červená ani neni hezká.
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra.hynek »

Me osobne se to celkem libi ,mozna bych tam udelal par uprav...ale to je na vkusu.....barvy sou podle me super a oproti te predchozi sede verze si z toho udelal super case :) jo a tu zaslepku na USBcka nb co to tam dole je...tu si mel mozna zatmelit mozna by to vypadalo lip..jo a jeste neco...z toho zdroje bych oddelal ty nalepky....
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“