problem s download managerem
- Kokin
- Začátečník

problem s download managerem
Nevim jak je to možny, ale mam premium acc na rapidu a když dam do nějaky dl.manageru třeba 10 linku a necham to stahovat a pak to rozbaluju tak se mi třeba polovina z nich blbě stahne!! to je vic než dost, nevite jak je to možný a co se s tim dá dělat??
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Kokin
- Začátečník

- Kokin
- Začátečník

může mi plz někdo pomoct..nevim co se děje ale at stahnu jakejkoliv soubor v raru z jakýhokoliv serveru, at už pres firefox, operu nebo pres nějakej manager tak to nikdy nemůžu rozbalit, i když ten soubor je na 100% v pořádku. Ted jsem treba tahal na 3x demo Comand n conquer 3 a pokaždy se to zaseklo na 99%...už to trvá několik dní a nevim jak to řesit!! hepl plz!!!
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nepremyslels nad tim,co jsem ti psal vys?Kokin píše:může mi plz někdo pomoct..nevim co se děje ale at stahnu jakejkoliv soubor v raru z jakýhokoliv serveru, at už pres firefox, operu nebo pres nějakej manager tak to nikdy nemůžu rozbalit, i když ten soubor je na 100% v pořádku. Ted jsem treba tahal na 3x demo Comand n conquer 3 a pokaždy se to zaseklo na 99%...už to trvá několik dní a nevim jak to řesit!! hepl plz!!!
- Kokin
- Začátečník

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si priste nas..,clovek se snazi aspon neco poradit a ty jsi jeste chytrej,jak mam asi vedet,ze driv to bylo ok,kdyz si se to neuracil nikde napsat...Kokin píše:no určitě si kvuli tomu budu kupovat externí sítovku...neni duvod, jeste nedavno bylo všechno ok, prostě potrebuju něco udělat s compem...
Naposledy upravil(a) Red Devil dne čtv 1. bře 2007, 21:32, celkem upraveno 1 x.
- Kokin
- Začátečník

Red Devil píše:Tak si priste naser,clovek se snazi aspon neco poradit a ty jsi jeste chytrej,jak mam asi vedet,ze driv to bylo ok,kdyz si se to neuracil nikde napsat...Kokin píše:no určitě si kvuli tomu budu kupovat externí sítovku...neni duvod, jeste nedavno bylo všechno ok, prostě potrebuju něco udělat s compem...
ok ok sorry
par let mi to prostě šlapalo v pohodě a najednou se to celý takhle podělalo...
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: