problem s download managerem

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Kokin
Začátečník
Začátečník

problem s download managerem

Příspěvek od Kokin »

Nevim jak je to možny, ale mam premium acc na rapidu a když dam do nějaky dl.manageru třeba 10 linku a necham to stahovat a pak to rozbaluju tak se mi třeba polovina z nich blbě stahne!! to je vic než dost, nevite jak je to možný a co se s tim dá dělat??
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Me se stahovali poskozeny soubory na itegr.sitovce na desce asus a8n-e,nevim proc,ale bylo to tak,dal jsem externi a bylo vse ok
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

myslím že tohle je záležitost rapidu, koukni jaký DM podporuje, myslím že má nějakej svůj doporučenej
ignorelist: kremrole a dezoláti
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

zombux píše:myslím že tohle je záležitost rapidu, koukni jaký DM podporuje, myslím že má nějakej svůj doporučenej
jj to vim, podporujou třeba IDA nebo flashget, ale tohle se mi praávě stava když použivam IDA, tohle neni chyba rapidu
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

může mi plz někdo pomoct..nevim co se děje ale at stahnu jakejkoliv soubor v raru z jakýhokoliv serveru, at už pres firefox, operu nebo pres nějakej manager tak to nikdy nemůžu rozbalit, i když ten soubor je na 100% v pořádku. Ted jsem treba tahal na 3x demo Comand n conquer 3 a pokaždy se to zaseklo na 99%...už to trvá několik dní a nevim jak to řesit!! hepl plz!!!
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kokin píše:může mi plz někdo pomoct..nevim co se děje ale at stahnu jakejkoliv soubor v raru z jakýhokoliv serveru, at už pres firefox, operu nebo pres nějakej manager tak to nikdy nemůžu rozbalit, i když ten soubor je na 100% v pořádku. Ted jsem treba tahal na 3x demo Comand n conquer 3 a pokaždy se to zaseklo na 99%...už to trvá několik dní a nevim jak to řesit!! hepl plz!!!
Nepremyslels nad tim,co jsem ti psal vys?
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

no určitě si kvuli tomu budu kupovat externí sítovku...neni duvod, jeste nedavno bylo všechno ok, prostě potrebuju něco udělat s compem...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kokin píše:no určitě si kvuli tomu budu kupovat externí sítovku...neni duvod, jeste nedavno bylo všechno ok, prostě potrebuju něco udělat s compem...
Tak si priste nas..,clovek se snazi aspon neco poradit a ty jsi jeste chytrej,jak mam asi vedet,ze driv to bylo ok,kdyz si se to neuracil nikde napsat...
Naposledy upravil(a) Red Devil dne čtv 1. bře 2007, 21:32, celkem upraveno 1 x.
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

Red Devil píše:
Kokin píše:no určitě si kvuli tomu budu kupovat externí sítovku...neni duvod, jeste nedavno bylo všechno ok, prostě potrebuju něco udělat s compem...
Tak si priste naser,clovek se snazi aspon neco poradit a ty jsi jeste chytrej,jak mam asi vedet,ze driv to bylo ok,kdyz si se to neuracil nikde napsat...

ok ok sorry :wink:
par let mi to prostě šlapalo v pohodě a najednou se to celý takhle podělalo...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No ale kdyby sisi mohl pucit nekde sitovku do pci stalo by to za skousku...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“