Něco jako je v media playeru

Něco takovýho ale aby to sledovaly všechno co jde ze zvukovky
Díky na pomoc

Jestli víš jak jsou třeba v media playeru vizualizace?!Tak se mi jedná o něco takovího, prostě samotná aplikace která by sbirala všechno co jde ze zvukovky a převáděla to na nějakou tu vizualizaci kterou by uměla.Maxtor píše:..no prvni si ujasni co vlastne chces.. budto pouzijes nejaky klasicky spectrum analyser, ktery sezenes at uz v podobe plug-inu pro winamp, nebo samostatne aplikace, ktery ti ukaze to, co momentalne hraje..
..pokud chces vysledky presnejsi s veskeryma ruchama, co zvukovka do signalu muze pridavat potrebujes samozrejme HW zarizeni.. dalo by se to mozna resit jeste druhou zvukovkou, ktera by sbirala signal te co hraje, ale i tak v tom nevidim vubec zadny smysl..

google sem zkoušel ale nějak mě nenapadá co přesně mám hledat, proto sem se obrátil na vás všemocnéMaxtor píše:..jo takhleeee.. ty to chces ne jako na koncovy vystup zvukovky, ale jako proste software, ktery nebude vazany na konkretni aplikaci a budes ho proste moct mit zply treba i bez WMP nebo bez Winampu napr... s tebou se domluvit cece..
..no co se tyce komplet analyzy, mocnym nastrojem je Visual Analyser.. jinak me ted ale cista aplikace na urovni tehle plug-inu pro prehravace nic nenapada.. je ale fakt, ze kdysi jsem si s necim podobnym hral, takze existovat urcite neco bude.. co takhle zkusit google