Problém! Nelze se připojit k k mému AP (dřív to šlo)

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
LaserD@nce
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém! Nelze se připojit k k mému AP (dřív to šlo)

Příspěvek od LaserD@nce »

Dobrý den, mám doma nakonfigurovaný Acces point, a připojoval jsem se s mým notebookem kdekoliv v domě.. Ale nyní z ničeho nic Windows XP Home odmítají tuto síť přijmout a připojit se k ní.. Přitom v Linuxu je to v pořádk a síť běží.. Když zapnu Wifi LAN adaptér, a v tom defaultním správci připojení a dám vyhledat sítě, ani mi to tu síť nenajde.. Zkoušel jsem i odebrat wifi kartu ze správce hardwaru, a znova nainstalovat ovladače, ale pořád nic :-(.. Možná že s externí utilitou na konfiguraci by to mohlo fungovat, ale žádnou pořádnou jsem nenašel.. Předem děkuji za odpověď.

Edit: Jo jinak mám notebook Acer a wifinu Atheros AR5005G integrovanou.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

zkus novější verzi driverů, není náhodou wifi vypnutá tlačítkem na NB?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
LaserD@nce
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaserD@nce »

pavel.minarik píše:zkus novější verzi driverů, není náhodou wifi vypnutá tlačítkem na NB?
Ne, nejsem lama :-D Všechno jsem zkoušel, v Linuxu to prostě jede, Windows pouze napíšou že se k síti nelze připojit (ale už ji aspoň nachází) a že se budou pokoušet dál..
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

nechtěl jsem se Tě dotknout, jen si vzpomínám na nedávno řešená problém nefunkčního wifi (prostě disabled tím tlačítkem na NB)

zkoušel ses tím NB připojit k jiné wifi síti? zažil jsem něco podobného - na NB ve Windows se posraly TCP/IP protokoly a bylo třeba je opravit (práce s registry ...)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“