Command & Conquer 3 - a je to tady!
Moderátor: Baneshee
- Pinďoureček
- Začátečník

Já si na zoom nějak nemůžu stěžovat, mě to zrovna vyhovuje, ale co doufám, že v demu nebyli všechny jednotky a ve full budou. Tak snad to dopadne dobře, už mám předobjednáno.
Chtělo by to vidět seznam jednotek ve full verzi. Na fan stránkách CaC jsou seznamy, které nejspíš odpovídají demu, nebo se pletu?
Jinak hratelnost je vynikající. Optimalizace pro slabší mašiny výborná. Zatím to hraju na NTB VBI HEL80, která má podtaktovanou 7600Go oproti jiným mobilním 7600Go, C2D 1.83, 2GB DDR2 667, 100GB 5400ot. 1280x800, většina detailů ne medium, některé na low. Doufám, že do roka bude datadisk, který případně chybějící jednotky dotáhne nebo přidá jiné.
Chtělo by to vidět seznam jednotek ve full verzi. Na fan stránkách CaC jsou seznamy, které nejspíš odpovídají demu, nebo se pletu?
Jinak hratelnost je vynikající. Optimalizace pro slabší mašiny výborná. Zatím to hraju na NTB VBI HEL80, která má podtaktovanou 7600Go oproti jiným mobilním 7600Go, C2D 1.83, 2GB DDR2 667, 100GB 5400ot. 1280x800, většina detailů ne medium, některé na low. Doufám, že do roka bude datadisk, který případně chybějící jednotky dotáhne nebo přidá jiné.
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
- Hijacker933
- Začátečník

ehm, tohle je klasicka RTS ,je z optimalni vejsky, stejne jako RA2,COH,DAW,AOE ... si zvyknes mit takovej 6tej smysl a videt i ty casti mapy co nevidisspirit64 píše:Nevím jestli to mám vůbec stahovat, vypadá to hrozně přizoomovaně a to doopravdy nenávidím. Mám pocit že s příchodem nových grafických vymožeností se dali vývojáří strategií úplně jiným směrem
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- l0k2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Too Hijacker933:
Kirov ani nedoletel a padol, tak bol pomaly, Apocalypsa bola dobra, ale pri vacsom pocte jednotiek sa na Prism tanky nechytala. Do toho si zober spojenecke lietadlove lode, spy satelite, lietajucich marinakov.. obrovske strategicke vyhody ktore pocitis prave pri MP. Ale na obranu kvazi rusakov mozem povedat, ze 4 demolition vehicles pod iron curtain ochranou ktore ti prichadzaju do stredu zakladne.... to bol vydeseny pohlad supera
Ale uz idem OT, staci.
Kirov ani nedoletel a padol, tak bol pomaly, Apocalypsa bola dobra, ale pri vacsom pocte jednotiek sa na Prism tanky nechytala. Do toho si zober spojenecke lietadlove lode, spy satelite, lietajucich marinakov.. obrovske strategicke vyhody ktore pocitis prave pri MP. Ale na obranu kvazi rusakov mozem povedat, ze 4 demolition vehicles pod iron curtain ochranou ktore ti prichadzaju do stredu zakladne.... to bol vydeseny pohlad supera
Ale uz idem OT, staci.
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
- Hijacker933
- Začátečník

hle jak vam to demo beha? me uz to 2x resetlo compa a jednou to spadlo s chybou a pak zas resetlo
l0k2 : tak to neznas ty spravny comba za ivany
btw 3 kirovy se blbe sestrelujou,obrana vetsinou nestaci a je treba mit v zaloze partu rocketeeru ,myslim, ze ra2 byl prave dokonale vyvazenej ,ale nechame toho, je to OT a ja bych vydrzel se bavit o RA2 hodiny 
l0k2 : tak to neznas ty spravny comba za ivany
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- Thellwin
- Administrátor

- sharker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mozem potvrdit zatial ziaden crash ..... imho dal uz niekto brutalemeny za skor jak 15 minut
Inak moznoze tam budu lode, jedna celkom pekna predsa bola v prvej missii

Imho ked tak na to kukam ta grafika je imho o level shitnejsia ako na screenoch a to mam vsetko na max
Inak moznoze tam budu lode, jedna celkom pekna predsa bola v prvej missii

Imho ked tak na to kukam ta grafika je imho o level shitnejsia ako na screenoch a to mam vsetko na max
Naposledy upravil(a) sharker dne pát 2. bře 2007, 18:41, celkem upraveno 1 x.
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje 
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Me to taky kouslo kompa,ale u me je to normalniHijacker933 píše:hle jak vam to demo beha? me uz to 2x resetlo compa a jednou to spadlo s chybou a pak zas resetlo![]()
l0k2 : tak to neznas ty spravny comba za ivanybtw 3 kirovy se blbe sestrelujou,obrana vetsinou nestaci a je treba mit v zaloze partu rocketeeru ,myslim, ze ra2 byl prave dokonale vyvazenej ,ale nechame toho, je to OT a ja bych vydrzel se bavit o RA2 hodiny
- Hijacker933
- Začátečník

tak to sem mi to asi nejak blbe stahlo, ted sem to paril 1 a pul hodiny a uplne v pohode, ale asi 6x sem to hral a z toho asi 3x se to nejakym zpusobem jeblo,vetsinou po tom co to vypnu
kua,asi zvetraly wokna.
btw nechapu ajk ste prisli na to, ze gdi jsou silnejsi? Ja to ted za ne hral a nepritel nemel naprostou sanci, nod tady maji nejlepsi obranu ,obzvlast ta neviditelnost je vychytana, a kdyz si sikovne kombinujete jednotky tak GeDaIove nemaj sanci, uz zezacatku ej vyhoda ze harvestry jsou neviditelny a boss nodu je taky silnejsi jak mamut ,dokaze se nakombinovat z dalsich 4 jednotek a pak je to extra drtic,z plamenometnyho tanku si veme plamenomet,ze stealth tanku neviditelnost,z artilerie kanon a z buginky detekci neviditelnejch nepratel, 4 takhle vytuneny droidi jsou skoro nezastavitelny
Skoda ,ze sem nemel ted zapnutej fraps, udelal bych paradni screenshoot, gdi se nejak sekli a vyrobily brutalni armadu ktera nemohla projet jeich zastavbu,tak sme jim tam fouknul atomovku a meli by ste videt ten efekt
jinak bych rek ,ze vizualni efekt atomovky je celkem slabej
btw nechapu ajk ste prisli na to, ze gdi jsou silnejsi? Ja to ted za ne hral a nepritel nemel naprostou sanci, nod tady maji nejlepsi obranu ,obzvlast ta neviditelnost je vychytana, a kdyz si sikovne kombinujete jednotky tak GeDaIove nemaj sanci, uz zezacatku ej vyhoda ze harvestry jsou neviditelny a boss nodu je taky silnejsi jak mamut ,dokaze se nakombinovat z dalsich 4 jednotek a pak je to extra drtic,z plamenometnyho tanku si veme plamenomet,ze stealth tanku neviditelnost,z artilerie kanon a z buginky detekci neviditelnejch nepratel, 4 takhle vytuneny droidi jsou skoro nezastavitelny
Skoda ,ze sem nemel ted zapnutej fraps, udelal bych paradni screenshoot, gdi se nejak sekli a vyrobily brutalni armadu ktera nemohla projet jeich zastavbu,tak sme jim tam fouknul atomovku a meli by ste videt ten efekt

- Hijacker933
- Začátečník

Koho zajima jak se delalo Tiberium wars tak tady http://www.torrentportal.com/details/83 ... AK.torrent jsou to 4 kratky videa jak se natacely ty cutsceny 
tak to neni jen video o nataceni ale 1. video je rozhovor s tema hercema 2.video je nejakej trailer na TW , 3.video jsou nejaky vyrizly sceny z cutscen a 4.video jsou nejaky tipy napr jak si za GDI prekonvertovat NOD avatara apod
tak to neni jen video o nataceni ale 1. video je rozhovor s tema hercema 2.video je nejakej trailer na TW , 3.video jsou nejaky vyrizly sceny z cutscen a 4.video jsou nejaky tipy napr jak si za GDI prekonvertovat NOD avatara apod

- l0k2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak uz fungujem aj na XP x64. Dal som si hned skirmish, take normalne. Mozno ked tak drobne chybicky, ked odzoomujem uplne najdalej, trosku zbledne obraz, artilerie za nodov som nejak nenasiel, spociatku neprehladne, ale po chvilke sa ten neduh strati. Idem na kampan, v tom vidim pilier celeho C&C.
Naposledy upravil(a) l0k2 dne ned 4. bře 2007, 13:45, celkem upraveno 2 x.
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
Lan PC:
- junglist
- Začátečník

- Cooper69
- Začátečník

- Vizi
- Začátečník

Cooper69 píše:Jo, je to hodně návykový. Líbí se mi, že se vyrábí celý squadrony a efekty jsou taky pěkný. nelíbí se přesun pěšky? Tak zavolám Orcy. Hrá má dobrý spád, i když je to fakt přizoomované. (Supreme Commander a jeho obrovská lišta sux)
lol si tu listu v Supreme Commander dej napravo nebo na levo pomoci F12 tam je napoveda na klaves skratky ..a mas klid nebo si stahni programek ktery ti umozni dat si listu kam chces
viz
http://uk.gamespot.com/pc/strategy/supr ... id=6166188
- Hijacker933
- Začátečník

normalne, mas ho v menurobuTEKK píše:mohl by mi nekdo rict jak ve skirmishy za GDI postavit letiste z kteryho lezou Orcy nebo jiny letadla? Vubec to nemuzu najit. V ty prvni misi je to normalne v zakladu, ale tady to proste nemam. Jde to vubec??
btw nechapu co maj vsichni s tim zoomem? kdyby to bylo dal tak nejsou vojacci uz vubec videt, je to stejne jako v RA2 apod. kdo na to neni zvyklej tak pro nej tu sou hry jako supreme commander

- junglist
- Začátečník

- Hijacker933
- Začátečník

hehe mel sem uplne stejnej problemrobuTEKK píše:proboha.. ja jsem si toho pred tim fakt vubec nevsimvono to vypada skoro jako tovarna na vojacky, takze jsem to asi nejak prehlidl

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hijacker933
- Začátečník

si ale zapomnel ze v RA2 byl pesak velkej jako tank,tady jsou realnejsi rozmery a k tomu je i uzpusobenej zoom, uz ted jsou pesaci dost mrnavy, kdyby si to zoomnul jeste dál, tak to muzes hrat jako Supreme commander,hejbat znackama a z bitek nic nemas.Tenhle rozhled je idealni,kdo hraje tenhle typ RTS tak uz ma takovej jakoby 6tej smysl a vi co se kde deje. V coh to mas stejny 

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: