Avas- nejde spustit ochrana

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Avas- nejde spustit ochrana

Příspěvek od CZEBLADE »

Zdar, mam tento problem- u avastu mi nejede zadny poskytovatel ( po najeti mysi objevise 0 poskytovatel(e) celkem, 0 bezi a kdyz dam Zobrazit okno rezidencni ochrany, tak to napise avast!: Modul AAVM detekoval chybu pri praci s RPC. Jak to mam spravit? Dival jsem se do spravi zarizeni a vypadalo to v pohode. CO S TIM ????? :o
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Nikdo nevi? Muze byt vytizen ten RPC ?! Co mam nastavit, aby to jelo?!! Celkem me to se*e kdyz muj antivir nejede a nevim jak to opravit. !! :shock:

HEEEELPPPPPPPPPPPPPPP
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
johny67
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny67 »

Zkousel si preinstalovat?
ZÁKLADNÍ DESKA: ASUS P7P55D PRO, PROCESOR:Intel Core i5-750 BOX, GRAFICKÁ KARTA: Saphire Ati radeon 5850, RAM: Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, DISK1: Samsung SpinPoint F3 3.5" 500GB, DISK2: Samsung EcoGreen F2 3.5" 1TB, Chladič disku(2x): Acutake Dark Disc 2 Pasive HDD Cooling, Chladič procesoru: Cooler Master Hyper 212 Plus, Zdroj: Seasonic S12II-500 500W Bronze, Bedna: Cooler Master Sileo 500
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Ne, ale ze by to z niceho nic nejelo??.... zkusim to teda preinstalovat a kdyby to nepomohlo a nikdo by nevedel jak na to, tak asi zkusim napsat primo jim.
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Jo a jeste mi to dalo hlasku kdyz chci otestovat treba disku, ze VPS byl znicen. je to vazne ?
majko78
Nováček
Nováček

odpoved

Příspěvek od majko78 »

reinstaluj (odinstalovat, restart, skontrolovat ci je fuc a nainstalovat)
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Dobre zkusim to, ale urco mi nejede portoze je znicena databaze viru VPS a proto nemuze hledat viry kdyz o nich nema zaznamy. :evil:
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Takze jsem dal jen aktualizaci iAVS a dal reset PC a Avast uz jede, ale na disku C mam soubor onoes.exe a po jeho odstraneni tam zase je. Avast nic nehlasi, tak je to vir nebo ne ?!
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

CZEBLADE píše:Takze jsem dal jen aktualizaci iAVS a dal reset PC a Avast uz jede, ale na disku C mam soubor onoes.exe a po jeho odstraneni tam zase je. Avast nic nehlasi, tak je to vir nebo ne ?!
zkusil jsi nekdy google? :devil:
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Ono ... ooglem&lr=
a krome avastu home ktery je free mas co za firewall a antispam??? Jestli jedes pouze na avastu home ktery je mimochodem uplne na nic tak si naistaluj nejaky poradny firewall, z free mam nejlepsi zkusenosti s comode a s antispamem spyware terminator! 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Mno ja jsem google pouzil nez jsem se na to zeptal, coz je samozrejmosti (u me), ale naslo to jen stranky v anglictine a to je mi na nic :(
Jinak Avast mam 4.7 Professional, ale asi zkusim neco jineho.
Zkusim se podivat do registru zda tam ten smejt neni :twisted:
ninjin_cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ninjin_cz »

kotas: spyware terminator neni antispam, ale anti-spyware, coz je uplne neco jineho..

CZEBLADE: zkus ActiveVirusShield
AMD Ryzen 7 5800X3D + SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 || ASRock X570 Phantom Gaming 4 || G.SKILL 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

ninjin_cz píše:kotas: spyware terminator neni antispam, ale anti-spyware, coz je uplne neco jineho..

CZEBLADE: zkus ActiveVirusShield
Myslel jsem anti-spyware moje chyba.. Z free antiviru je AVS nejlepsi volba, jako firewall bych zvolil k nemu COMODO a anti-spyware treba ten Spyware Terminator 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Uz je vse ok. Tohle je sice mimo, ale na hdd muzou zabirat misto treba i skyryte slozky ze ?!
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

To si pis. Ne jen ze muzou, ale zabiraji! :-D
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Jo no, ale hodne bordelu je i v registru a na to se nekdy zapomina, ale to uz je OT a za to se moc omlouvam. :oops:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

bordel v registru nezabírá místo na disku (respektive zabírá, ale je to nepatrný), a překvapivě nezpomaluje systém (ne znatelně). viz dále:

Myth - "Registry Cleaners improve performance."

Reality - "A few hundred kilobytes of unused keys and values causes no noticeable performance impact on system operation. Even if the registry was massively bloated there would be little impact on the performance of anything other than exhaustive searches." - Source http://blogs.technet.com/markrussinovic ... -life.aspx

http://mywebpages.comcast.net/SupportCD/XPMyths.html
ignorelist: kremrole a dezoláti
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

2 zombux: diky, ale v cz by to bylo lepsi. :oops:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pracuješ s PC tak se nauč anglicky, já to fakt nemám čas překládat :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

No ja vim, ze anglicky se musim pro lepsi praci na PC naucit a proto zacnu na tom makat :D Jinak diki
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

No ja vim, ze anglicky se musim pro lepsi praci na PC naucit a proto zacnu na tom makat :D Jinak diki
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“