Hraje někdo Supreme Snowboarding pod wXP?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Neo
Nováček
Nováček

Hraje někdo Supreme Snowboarding pod wXP?

Příspěvek od Neo »

Zdar lidi, hraje někdo Supreme Snowboarding pod win XP home? Je to hra které se nechci vzdát a pod winxp se mi nedaří ji spustit. ani na režim kompatibility 95/98me atd. Nějaký chytrák na diskusním fóru bonusweb mi napsal, že je to verzí XP, že pod Pro by mi to jelo. Tomu ale moc nevěřím. Hrajete to někdo pod xp home? a jak jste to pod nimi rozjeli? Diky za radu.
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Ja mam Xp Pro a Funguje mi to. Windows XP Professional jsou s hrama
kompatibilnější než Home. Na Home mi vůbec nešel zapnout Max Payne a Mafie mi věčně vypadávala a vůbec sem měl často s hrama problémy.
Prostě dneska je nejlepší XP Professional
Pet Sild
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

multiplayer

Příspěvek od Pet Sild »

Je v této gamese multiplayer dekuji.
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Lipfeather píše:Ja mam Xp Pro a Funguje mi to. Windows XP Professional jsou s hrama
kompatibilnější než Home. Na Home mi vůbec nešel zapnout Max Payne a Mafie mi věčně vypadávala a vůbec sem měl často s hrama problémy.
Prostě dneska je nejlepší XP Professional
Meto taky behalo - XP ale Home.
Mas service packy atd??? Ne ze by to nejak ovlivnovalo, ale buh nikdy nevi (to plati kort u pc) :-D
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Maká na Professional i HomeLess... píše Ti hra nějakou hlášku?
..
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

V pohode jsem tu hru hral,ale mam Windows XP Professional,jsou celkove lepsi nez XP home 8-)
Neo
Nováček
Nováček

jelo ti to pod Home?

Příspěvek od Neo »

to: Lemra

No, jestli ti to jelo pod xpHome, tak to mě zase podnitilo zkoušet. Je fakt, že jsem to zkoušel v době, když byly xp nezaplatovane. Taky jsem nenapsal konfigurtaci. Mam ati radeon 9600+, používám originální ovladače (his excalibur, pod catalystama mi některé starší hry nejedou), jinak athlonxp2600+, 512mb ram, 120gb wd jb, na desce msi, atd... Zkusím to teď , nasypal jsem do xp šecky zaplaty přes win update. Nevylučuju, že je to tou atinou, ale teto volby nebudu nikdy litovat. Za jakekoliv tipy ohledně teto stařičké hry moc diky.

to Nidzo:
no hlášku nevim, je to už delší dobu co jsem to napsoledy zkoušel, myslím že se to vrátí do win po intru (to proběhlo ale je asi nezávislé na hře), nevim, zkusím to ještě dnes... zatím díky
Neo
Nováček
Nováček

Tak mi to už funguje

Příspěvek od Neo »

...tak jsem to rozchodil. Ne sice díky aktualizaci windows ale to mě aspoň inspirovalo k aktualizaci hry samotné. Našel jsem gdesi na netu někoho se stejným problémem, házelo to chybu inicializace aplikace (blablax000005 cca). Našel jsem nějký jiný EXE soubor, i když ze stejného CD jsem tuto hru už hrál ale pod w98. Pak se to rozjelo. Ještě jsem dokonce našel patch přímo od výrobce, který sice nepopisuje tento problém, ale pro jistotu.
I tak díky všem za účast v diskuzi!
marty.ms
Nováček
Nováček

balík pro funkční supreme snowboarding po xp

Příspěvek od marty.ms »

Kód: Vybrat vše

http://rs37.rapidshare.com/files/19319196/sstipy.zip
zde najdete vše potřebné k rozchození, archív 3MB, bez hesla
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“