problém se spouštěním programů.....

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
dobrman_xxl
Nováček
Nováček

problém se spouštěním programů.....

Příspěvek od dobrman_xxl »

Buďte zdrávi
Před nedávnem jsem koupil nový comp a už mám problém.
Když spustím nějaký program, objeví se hláška, že nelze najít nějakou knihovnu, nebo že došlo k chybě a prog. se musí ukončit. Win ale nespadnu. Po restartu tenhle program třeba jde a dělá to zase nějaký jiný. Dokonce ovladače jsem instaloval na etapy, protože občas mi CD hlásí, že došlo k chybě v setup.exe a podobně.
Zkusil jsem nastavit časování pamětí 667Mhz 5-5-5-15 2T, protože když to bylo na auto, jednou mi to nastavilo 5-5-5-21, což je úplný nesmysl.
Projel jsem RAM Memtestem a nic to nenašlo.
Nevíte co řešit dál?
Dík

sestava:
Win XP Home+SP2
ASUS M2N-E,
Athlon 64 X2 3800+ EE (+CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX),
A-DATA 2x1GB DDR2 PC667,
HDD WD 250GB SATAII,
Sapphire ATI X1650 Pro Ultimate 256MB GDDR3 silent 600/1400MHz,
TTMambo + Fortron400W ATX-400PNF
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jaká knihovna ? jaky program? zkus najit tu knihovnu v systemu...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
dobrman_xxl
Nováček
Nováček

Příspěvek od dobrman_xxl »

Všem se velice omlouvám, ale chyba je v RAM. :oops:
Já ten testovací prográmek dostal a ten nic nenašel ( Gold Memory 5.07) asi protože jak jsem pak zjistil, byla to verze někdy z roku 2000 (teď už je v6.64) .
Takže včera večer jsem si stáhnul Memtest86+ v1.7 a ten asi po osmi minutách začal chrlit červený řádky. Tak jsem ty ramky prohodil, což nepomohlo a pak je vzal po jedné, jedna vydržela asi pět minut a druhá asi šestnáct. (zkoušel jsem to několikrát)
Takže reklamuju u CZC SadVšem se velice omlouvám, ale chyba je v RAM. Embarassed
Já ten testovací prográmek dostal a ten nic nenašel ( Gold Memory 5.07) asi protože jak jsem pak zjistil, byla to verze někdy z roku 2000 (teď už je v6.64) .
Takže včera večer jsem si stáhnul Memtest86+ v1.7 a ten asi po osmi minutách začal chrlit červený řádky. Tak jsem ty ramky prohodil, což nepomohlo a pak je vzal po jedné, jedna vydržela asi pět minut a druhá asi šestnáct. (zkoušel jsem to několikrát)
Takže reklamuju u CZC :x
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“