ATI 9550 pod Vistou (problém s ovladači)

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Syntax_Error
Nováček
Nováček

ATI 9550 pod Vistou (problém s ovladači)

Příspěvek od Syntax_Error »

Zdravim,
předem se omlouvám, jestli už tady podobné téma existuje, prolítnul jsem to tu letem světem..

Mám problém u ATIny 9550 256MB; 128b TV, DVI s ovladačema pro Vistu (jedná se o Cz, Ultimate, 32-bit)
Když si stáhnu z http://ati.amd.com/support/driver.html příslušný driver a nainstaluju ho, vše proběhne v pořádku, ale po restartu se objeví chyba:

"Není instalován grafický ovladač ATI nebo ovladač ATI nefunguje správně. Nainstalujte ovladač ATI odpovídající hardwaru ATI."

Zkoušel jsem stáhnout i starší verze pro Vistu (Catalyst 7,1), ale nic se nezměnilo. Nevím, jestli je problém ve Vistě, v ovladačích nebo v kartě.

Pod XP vše šlape v naprostým pořádku pod Catalyst 7,2 (pro XP)

Deska: Asus A7N8X
Procesor: AMD AthlonXP 2000+

//no-X: přesunuto z ATi
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Něco takovýho už jsem tu na fóru četl a myslím, že problém by mohl být OS Vista.... Ruce pryč od tohohle OS..... :x
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“