problém s TV kartou - poblikávání obrazovky

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problém s TV kartou - poblikávání obrazovky

Příspěvek od marcos »

Zdárek,mám takovej problém mám tuhle TV kartu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30447 už jí mám asi dva roky doted to bylo všechno v pohdě,ale ted jsem si koupil novej monitor a od tý doby nemůžu mít do akrty připojenou anténu jelikož pak obraz na monitoru poblikává..není to chyba monitoru ani ničeho jiného..jedině té karty nebo kabelu...jakmile do ní totiž zastrčím anténní kabel,tak ten obraz začne takhle zlobit..myslím jako obraz celkově ve ěindowsech..kartu jsem zkoušel i prohodit do jiné PCI pozice a nepomáhá to..divné je že doted to nedělala...nesetkal jste se stím někdo?
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Zkus změnit obnovovací frekvenci na monitoru.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

tim to neni..to už je všechno vyzkoušený..vyměnil jsem kvuli tomu i základní desku...dělá to jen ta televizní karta pokud je zapojená do antény..
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasTT »

Zkus toto: http://www.tvfreak.cz/art_doc-F2E5B6A1B ... 9FDE2.html

Jestli to nepomůže tak ten kondenzátor zkus dát i do signálové cesty.
Core i5-750 na Asrock P55 Deluxe3, Kingston 2x2GB, QuadroFX 1500 256MB, Munli MuchTV, SB X-Fi Fatal1ty Pro, Seasonic 500W, HDD 120GB + 500GB + 80GB
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

jj díky moc zkusim to!
marcos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marcos »

no tka jsme si pořídil ty kondenzátory podle toho doporučení..ale nijak mi neni jasný kam je zapojít?jako někam do kabelu nabo někam na tu kartu??nevíte někdo?
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Dnes sem zapojil tv kartu a ,mám ten samej problém... a taky mi moc neni jasný z toho článku kam to zapojit. Ale najdu to jinde... snad :)
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Pokud je pro vas obtizne odrusovaci clen vyrobit samotnym, muzete ho koupit v kteremkoli slusnejsim elektroshopu nebo se poptat u nejakeho televizniho servisaka. Cena nebyva zavratna....desitky korun.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Surgical píše:Pokud je pro vas obtizne odrusovaci clen vyrobit samotnym, muzete ho koupit v kteremkoli slusnejsim elektroshopu nebo se poptat u nejakeho televizniho servisaka. Cena nebyva zavratna....desitky korun.
O obtížnost nejde. Ostatně mám zelektra maturitu ale spíš o lenost...
Patton píše:...
No ono nejde ani tak o rušení tv signálu jako o rušení obrazu na monitoru obecně... No něco zbastlim a uvidíme
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“