avast hlásí při pokusu o aktualizaci došlo k chybě

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

avast hlásí při pokusu o aktualizaci došlo k chybě

Příspěvek od bystryi »

zdar mam avast! a při automaticke aktualizaci se mi nahlasi: při pokusu o aktualizaci došlo k chybě.
nevíte čím to je? dikes :wink:
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Tezko rict. Stalo se to z niceho nic? Nehrabal jsi se treba ve firewallu nebo jinem nastaveni? Kdyz das aktualizaci rucne, tak to taky nejde? Treby by pomohl reinstal.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

no kdyz dam rucne tak to jde,stalo se to po asi 2měsícícha firewall mam nastavenej stejne od instalace a je to na nic pořád to ručně aktualizovat a reinstal jsem zkoušel. :?
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Když das v nasteveni proxy test spojeni, tak to projde ok? Jen pro upresneni, cos napsal. Firewall mas nastaveny stejne a najednou ty automaticky aktualizace prestaly chodit. Jo?
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

měl jsem před tim jenom firewall ve windows XP,ale teď mam kerio personal :wink:
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

No tak to ho asi budes mit nejak spatne nastaveny. Zkus ho vypnout a naplanovat automatickou aktualizaci a hned budes vedet, na cem jsi.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

a co vypnout?avast! nebo firewall? a kde se naplanuje aktualizace? :?
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Samozrejme firewall. Tak bud to zaktualizuje samo a nebo v nastaveni avastu je karta aktualizace (obecné) - detaily a tam automaticky aktualizovat kazdych x minut. A nebo na karte aktualizace (pripojeni)-proxy je test spojeni. Tak otestuj spojeni s firewallem a bez.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

takže při vypnutém firewallu když dám proxy test s vypnutým firewallem napíše toto: nepodařilo se vytvořit spojení se serverem dle zadaných hodnot změňte nastavení proxy a opakujte test.
se zapnutým firewallem se mi napíše toto: nastavení proxy serveru je správné
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Tak to budes muset nejak poladit to nastaveni v avastu pripadne firewallu. V avastu je nekolik voleb, jak se to ma pripojovat. Ale konkretni recept Ti bohuzel neporadim.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“