nefunkcni pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Jeffer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nefunkcni pc
Stalo se m to, ze pri restartu se kousnul ten cudlik a pc nejel, az pri blizsim zkoumani jsem na to prisel, odpojil jsem kabel s restartem od desky, ale pc porad nejede. nic nepiska, proste se roztoci disk, ale monitor nenabehne. Nevi nekdo v cem by mohl byt problem? myslim, si, ze odesla deska, protoze nepiska ani kdyz odpojim grafiku/cpu.
je to stara sestava:
deska se jmenuje P6BAT-ME
CPU slot 1 pentium 550MHz
256MB sd-ram
20gb disk segate
nejaka 32GB grafika
200W zdroj
//EfineSS: Presun z MB sA
je to stara sestava:
deska se jmenuje P6BAT-ME
CPU slot 1 pentium 550MHz
256MB sd-ram
20gb disk segate
nejaka 32GB grafika
200W zdroj
//EfineSS: Presun z MB sA
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Jeffer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- moninail
- Začátečník

Deska se zcela nefunkčním BIOSem se pozná snadno - po zapnutí počítače se rozjedou disky, větráky se točí, ale obraz nikde. Navíc ani nepípá, není zde žádná snaha číst z disketové mechaniky připojené na FDD řadič základní desky (ne z externí !). Pokud se vám stane toto, svépomocí s tím nic neuděláte. Deska se dá zachránit jen za pomocí hardwarového flashovacího zařízení, které mají k dispozici v některých obchodech. (GM Ostrava)
"Nevěř ničemu, ani tomu, co říkám já. Věř jen tomu, co si sám ověříš. (Budha)"
- Jeffer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
presne toto ten pc dela, proste mrtve, no mohl bych zkusit GM v brne.moninail píše:Deska se zcela nefunkčním BIOSem se pozná snadno - po zapnutí počítače se rozjedou disky, větráky se točí, ale obraz nikde. Navíc ani nepípá, není zde žádná snaha číst z disketové mechaniky připojené na FDD řadič základní desky (ne z externí !). Pokud se vám stane toto, svépomocí s tím nic neuděláte. Deska se dá zachránit jen za pomocí hardwarového flashovacího zařízení, které mají k dispozici v některých obchodech. (GM Ostrava)
- moninail
- Začátečník

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: