otázka zní-poradíte nějaký prográmek na záchranu dat??GedDatBack to v pohodě našel,ale nechce to bez registrace a zaplacení obnovit.takže víte o nějakém freečku???nebo nějaký jiný nápad???
klasika-ztráta dat na disku,ale co s tím...
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- koudydoudy
- Nováček

-
klasika-ztráta dat na disku,ale co s tím...
začal mi blbnout HDD,widle rozpoznaly problém a před jejich spuštěním opravily disk.a to tak,ze smazaly celou jednu složku.
otázka zní-poradíte nějaký prográmek na záchranu dat??GedDatBack to v pohodě našel,ale nechce to bez registrace a zaplacení obnovit.takže víte o nějakém freečku???nebo nějaký jiný nápad???
- Fifi
- Středně pokročilý

Hle podívej ZDE kolik je tu odkazů. Myslím, že se nějaký freetool-demo najde. Hlavně na ten disk-parition nezapisuj, ať si je nepřepíšeš. Jinak bych zazálohoval zbývající data, může to být náznak odcházejícího HDD. Promazáno OT.
- koudydoudy
- Nováček

-
To by mě zajímalo,proč jste to promazali!!!
A dík za hromadu odkazů,to jsem fakt chtěl!Všema se kopat a po nainstalovaní a naskenování HDD(caa 2 hodiny) zjistit,že chtějí peníze!!
Na co tady to forum pak je??Fakt jsem se nasra. !
A dík za hromadu odkazů,to jsem fakt chtěl!Všema se kopat a po nainstalovaní a naskenování HDD(caa 2 hodiny) zjistit,že chtějí peníze!!
Na co tady to forum pak je??Fakt jsem se nasra. !
D 915-2,8GHz@4,2GHz,GYGABYTE GA-965 P-S3,2X512Mb HYPER X-800 MHz,ATI 1950XT-700/2000,3X 250GB,LC POWER 550W,chlazení voda-made in doma.