Taktování 1700xp+

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Tyrael
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Taktování 1700xp+

Příspěvek od Tyrael »

Zdravim .. mam procesor AMD 1700 XP+ a pro jeho malý výkon jsem se ho rozhodl přetaktovat. Přetaktoval jsem ho zhruba o 15%.

Divil jsem se že teplota nestopla ani o ° a když jsem do předu case dal 72mm FAN tak teplota je:
http://iu.evil666.net/img7/T_puvodne.bmp
z:
http://iu.evil666.net/img8/T_potom.bmp
Je to vůbec možný ????

//nazvy obrazku sem omylem prehodil kdyz sme je uploadoval.
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

Je to mozne.....Ovsem ta teplota je merana doskou a nie internym cidlom takze ju pokladaj za orientacnu... a pravdepodobne bude LOCK kedze tu mas thread aj s vysledkami pretaktovania a teplotou....
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Tyrael
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tyrael »

neva me jen zajimalo jestli jwe to mozne nebo jestli je to chyba .. dik za odpoved
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

mas PC na balkone kde je ted 10°C? v pokoji nerealna teplota.. vzduchem ee
Tyrael
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tyrael »

Pc mam v pokoji a sotji pred radiatorem .... jinak fan mam vzadu vpredu na CPU ve zdroji a na Chipsetu .... Tak nevim

/edit: muzu poslat foto
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

tak si sahni na pasiv od cpu a zistis ci je tych 25 stupnov realnych alebo nie.... cidla na doske nikdy neukazuju presnu teplotu a obcas aj trochu blbnu (co je asi tvoj pripad)
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Tyrael
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tyrael »

mno ani nepali ani nestudi .. tzn. tipuju to tak na 35 ale ze by se cidla sekly o 10 stupnu ?????
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Ta teplota je v klidu nebo v zatezi? Sahni si na pasiv chladice, vypada to na chybne ukazujici cidlo..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Tyrael
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tyrael »

Mno teplota je bez zateze, na plose (+ spustene slyzby).
OT: Kdyz je to cidlo na zalkadni desce da se nejka vymenit ?? protoze pasiv ma tak 35 podle dotyku
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Pokud na nem par vterin udrzis ruku i v zatezi, vubec se teplotou nezabyvej... Tyhle procaky v klidu pojednou i pri 70C.. Takze pokud nebude system nestabilni, opravdu to neres..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Dyť to měřil hned po náběhu do systému takže podle mě má přehozený CPU a Chipset a hned po náběhu to jsou reálný čísla.

Se mrkněte na ty disky, tyhle teploty maj max hnedka po nabehu do systemu :-)

// já mám bez přetaktu po náběhu do systému 24stupňů (sundaný IHS + AC Freezer) a disk taky tak jako on
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“