FAN CONTROL

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Veldys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

FAN CONTROL

Příspěvek od Veldys »

Potreboval bych poradit jaky je nejlepsi FAN CONTROL? budu mit Thermaltake ARMOR bigcase :-D a tak se chci zeptat jestli nekdo nema zkusenosti..? potreboval bych ovladat 4 nebo 6 vetracku,KOLIK POZIC TO BUDE ZABIRAT ME FAKT NEBUDE VADIT :D . Chtel bych hlavne at to ma displej s otackama a teplotama.

PS:Doufam ze jsem to napsal do dobreho fora :oops: [/b]
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Dost dobrej je AeroCool GateWatch 2, reguluje 4 fany, má 4 teplotní čidla a zabíra 2*5,25, má velkej modře podsvícenej display, odkaz zde
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Veldys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veldys »

yupee píše:Dost dobrej je AeroCool GateWatch 2, reguluje 4 fany, má 4 teplotní čidla a zabíra 2*5,25, má velkej modře podsvícenej display, odkaz zde
A ma to nejakou pamet kdyz vypnu PC a nejak jsem to mel nastavene musim to znovu nastavovat?Konkretne myslim otacky ventilatoru..?
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

To je samozřejmost že vše zůstané nastavené tak jak to bylo před vypnutím tak to bude i po vypnutí, zachována jsou všechna nastavení co na Gatewatch2 jdou provést :D
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Veldys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veldys »

Veldys píše:
yupee píše:Dost dobrej je AeroCool GateWatch 2, reguluje 4 fany, má 4 teplotní čidla a zabíra 2*5,25, má velkej modře podsvícenej display, odkaz zde
A ma to nejakou pamet kdyz vypnu PC a nejak jsem to mel nastavene musim to znovu nastavovat?Konkretne myslim otacky ventilatoru..?
Tak to jo!!! celkme me to zaujalo a vypada to dooost dobre!!! snad to bude i tak fungovat jak to vypada :D
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Fungovat bude, mám ho od Vánoc a je to super věc. Vlastně je to takový 3-in-1 regulace fanů, monitoring otáček a teplot. Má i teplotní alarm pro každý čidlo a 3stupně jasu podsvícení :D
---> --- <---
Veldys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veldys »

yupee píše:Fungovat bude, mám ho od Vánoc a je to super věc. Vlastně je to takový 3-in-1 regulace fanů, monitoring otáček a teplot. Má i teplotní alarm pro každý čidlo a 3stupně jasu podsvícení :D
Uz se na neho tesim budu mit i Black skrin tak ze pohodickaaaa :D
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

já musím souhlasit já mám jedničku fičí výbormě na display je vidět z daleka varování před přehřátím je samozřejmostí atd.Sice stojí dost ale ja nelituju toho že ho mám hlídá mi vodníka.Obrázek
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

ups hodil sem trošku moc velke foto omlouvám se
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Veldys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veldys »

rabinjakob píše:ups hodil sem trošku moc velke foto omlouvám se
Skoda ze to ukazuje jenom teplotu a neukazuje to presne otacky.. byla by to takova zaimavustka na tom :-D
Veldys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veldys »

Jeste bych mel otazecku jestli jsou dost dlouhe ty teplotni cidla...konkretne myslim ty kabely ke vsemu...? Thermaltake : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31422
Naposledy upravil(a) Veldys dne stř 7. bře 2007, 18:46, celkem upraveno 1 x.
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Veldys píše:

Jeste bych mel otazecku jestli jsou dost dlouhe ty teplotni cidla...? a podobne..?
jo jsou dost dlouhe i na bigtower a ukazuje to i otáčky ale jak je na fotu vidět tak tam je přepnute na grafiku a tam mam origoš chlazení a nemám to z tím propojene proto mi to tam neukazuje otáčky.
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Gatewatch 2 ukazuje i přesné otáčky 8-) Délka kablíku k ventilátorům je cca. 45cm a k tepl.čidlům taky tak nějak. Ptej se na co chceš, rád pomůžu :D
---> --- <---
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Tohle je trošku decentnější, ale nevypadá taky zle
Coolpanel 2
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Veldys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veldys »

Sinpa píše:Tohle je trošku decentnější, ale nevypadá taky zle
Coolpanel 2
Jo nevypada zle ale jeste musim dodat ze nejlepe pro me je cerne barvy..case je cerne barvy tak at tam nemam s toho barevny cirkus... ale fakt vypada zajimave...
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Když pohledáš tak je na netu hodně recenzí ohlebně fan controleru.
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Maj ho a tento je černý (viz. popis) jen tam maj špatnou fotku.
Jinak by možná byla lepší pro tvůj dotaz tahle sekce Chladiče a chlazení :wink:
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Veldys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Veldys »

Sinpa píše:Maj ho a tento je černý (viz. popis) jen tam maj špatnou fotku.
Jinak by možná byla lepší pro tvůj dotaz tahle sekce Chladiče a chlazení :wink:
Asi jo ale v tehle sekci je to parada ;-) sem se rozhodl otestuju a uvidim.. zalibil se mi a taky neni moc drahy 1500 je pro me jeste prijatelne.. a to ze zabira 2x 5,25" tak to preziju kdyz budu mit na vyber 11x 5,25" :-D
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“