možná špatná sekce já nevim už sem z toho nešťastnej
Najednou mi nejde internet, poraďte prosím
Moderátor: Don
- Ritchma
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Najednou mi nejde internet, poraďte prosím
Normálně máme upc classic, přes router dva kompy. Všechno bylo v pohodě oba šlapali už nějakou tu dobu bez problémů. Na mym kompu byl avast, kerio , ad-aware a spybot. Pak sem se rozhod že zkusim kaspersky, po nainstalování mi to totálně kouslo komp a restart nepomáhal, tak sem ho v nouzovym režimu musel odinstalovat a ty ostatní nainstalovat znova protože kaspersky vyžadoval smazat to ostatní. Zase šlo všechno v pohodě, dneska sem se pro změnu rozhod zkusit upc smartguard a to samý, v nouzáku sem ho smazal a teď mi prostě nejde net, nevim jestli to má souvislost, ale prostě mi to píše že mi síť nepřidělila síťovou adresu. Na druhym kompu jde net v pohodě. Netušíte co mam zkusit nebo nějakej nápad proč by to nešlo? Já už sem z toho nešťastnej 
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- vraba
- Nováček

-
- Ritchma
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže nastavit pevnou nepomohlo. Nevim proč by nekomunikoval router, funguje takhle už dlouho a najednou po odinstalaci několika programů to přestalo reagovat, nicméně sem zkoušel všechno co mě napadlo a to bylo restartování routeru, přenastavení a všechno možnzý s routerem, ale spíš mi příjde že to je něco v mym kompu co ten net nedovolí nebo já opravdu nevim už sem zkoušel snad všechno 
- pikoto
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jestli ti kabel od UPC pripada jako ADSL...
jo router ti to prideluje sám kdyz na nom zapnes DHCP (defaultne vetsinou zapnute) ktere muzes vypnout a IP nastavit napevno
jinak bych to asi videl na reinstal winu
btw.jak tak koukam pikoto brzo to dotahnes na NNN kartu
jo router ti to prideluje sám kdyz na nom zapnes DHCP (defaultne vetsinou zapnute) ktere muzes vypnout a IP nastavit napevno
jinak bych to asi videl na reinstal winu
btw.jak tak koukam pikoto brzo to dotahnes na NNN kartu
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...