Nikrolino píše:Jedná sa mi o to aby bol na pozadí pustený film(do tv) a na pc sa dalo normalne pracovať......existuje na to nejaký program????
mam TV so SCART
PC:
AXP-2500
MSI-KT6delta
fx5700-256mb,128bit...tv-out......alebo priipadne 9100...tiez ma tv-out
Existuje na to nejaký program???
Vopred dakujem
V nastaveni ovladačů a pak nastav prehravač....myslim volba prehravat na pozadi, nebo tak neco...ted sem u NB ale je to v nastaveni přehravače, vyzkoušej to overlay mod taky...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Nikrolino píše:a ked dám na pozadii....tak to bude vo wine na pozadii...a na tv sa mi neukaaze to co na monitore??????
...a ako to bude so zvukom????
a co za kaabel mam kuupit??? aký je dobrý???(najlepsie link)
thx
Kabel? stačí s-video nebo cinch, zaleží naTobe...s-video je lepši zvuk? to zaleží taky jak chceš ty
jo na monitoru to bud pobeží jako na dektopu "ikonama" a co budes dealt na PC se nezobrazi
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Spíš neumíš číst, kdyby si si přečetl FAQ tak se tak neptaš! Nastaviš to v ovladačích, jak nastavujes vystup na jiny monitor "TV" apod.
dej tam režim klonu;)
ja som hovoril ze som lama........a neviem naajst ten FAQ!! nasiel som iba ten co je uuuplne hore a druhý IE-ukladanie do bmp.........
ziadny iný som nenasiel...
waazne raad by som si preciital ako nastaviim ten rezim klonovania...
Nikrolino píše:ja som hovoril ze som lama........a neviem naajst ten FAQ!! nasiel som iba ten co je uuuplne hore a druhý IE-ukladanie do bmp.........
ziadny iný som nenasiel...
waazne raad by som si preciital ako nastaviim ten rezim klonovania...
No pokud neumíš použit hledání tak asi lama jsi...nemyslím FAQ fora ale sekcí, to co by si mel čist předtím co založiš dotaz!
TOhle ti snad pomuže taky, ikdyž je jednodušši v nastaveni vyberu obrazovky jednou kliknout na řežim clonu link