automatické tagování MP3 - co používáte?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

automatické tagování MP3 - co používáte?

Příspěvek od D00M »

kolikrát se stane, že dostanete do ruky MP3 s nevyplněnými tagy, nedejbože s názvy skladeb audiotrack01... co s tím děláte? pokud pominu ruční zpracování :)

já nejdřív používal ruský tagscan a poté objevil MediaMonkey. styl práce s mediamonkey mi sedl asi nejvíc, jako automatický tagovač mě plně vyhovuje - nic proti tagscanu, ten je taky dobrej, ale monkey má podle mě jednodušší zadávání parametrů pro tagování...

no a pro pojmenování nepojmenovaných skladeb si seženu obsah alba v texťáku a přes RenameEditor pěkně dávkově přejmenuju soubory.

pokud jsou tagy vyplněny správně a názvy souborů blbě, potom nastoupí opět media monkey
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Ja pouzivam tag&rename. K mediamonkey sem mel jiste vyhrady (ale uz si nevzpomenu jake :oops: )
0118 999 881 999 119 7253
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

TagScanner
Goldnoob team proud member!
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

neni mozne:) zrovna dnes sem si rikal ,ze si udelam poradek v mp3 - jsem nemocny. Zasel jsem na stahuj.cz a v tom katalogu jsem si vybral.

MoodMixer - malo moznosti a jeste za nej chcou zaplatit
LanTing MP3 master - problem s fondy? ukazovali se mi jen ctverecky, zrejme defaultne je tam nejaky asijsky jazyk
MediaMonkey - ted s nim delam, a vyhovuje mi
Media Tagger - pomaly? robim to na NB kde je celeron(northwood) s 128kb L2 a 20kb L1 takze tu je snad vsecko pomale, ale tohle extremne
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“